Εικόνες “γροθιά στο στομάχι” για την τηλε-εκπαίδευση της ντροπής της κ.Κεραμέως  

180

Εικόνες που σε κάνουν να δακρύζεις από οργή και ντροπή για το κατάντημα της Ελλάδας και της Ηλείας ειδικότερα, δημοσίευσε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Πεύκης του δήμου Πύργου.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Τα παιδιά του χωριού να προσπαθούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους μέσα από μικροσκοπικές οθόνες κινητών τηλεφώνων, μέσα στο κρύο!!!

 

 

Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος

Από πέρυσι τον Νοέμβριο (έναν χρόνο ολόκληρο δηλαδή, κύριε Δήμαρχε του Πύργου) ο Πρόεδρος προσπαθεί να συνδέσει στο Κοινοτικό Κατάστημα internet και δεν το έχει κατορθώσει.

Εάν υπήρχε internet τουλάχιστον τα παιδιά δεν θα ήταν μέσα στο κρύο!!! Για tamplet βέβαια ούτε κουβέντα… Ντροπή σε όλους μας. Τι θα πούμε άραγε σε αυτά τα παιδιά; Τι απαιτήσεις θα έχουμε από αυτούς τους μελλοντικούς πολίτες; Αίσχος και πάλι αίσχος!!!

Την επόμενη φορά που θα ακούσετε να σας λένε για μεγαλόπνοα σχέδια ανάπτυξης και αξιοποίησης της Ηλείας, να θυμάστε αυτές τις φωτογραφίες. Μην τις ξεχάσετε ποτέ!

Είναι οι φωτογραφίες της ντροπής μας. Ακούτε άραγε κύριε Δήμαρχε του Πύργου ή μήπως οι φωνές της αγανάκτησης δεν περνάνε τους τοίχους του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου; 

Βλέπει η ακούει η Πρωτοβάθμια και το Υπουργείο;

Τελειώνοντας, να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που συνεχίζουν τον αγώνα της μάθησης έστω και έτσι. Εκείνα δεν έχουν κανέναν λόγο να νιώθουν άσχημα. Η ντροπή ολόκληρη είναι δική μας. Των μεγαλύτερων, που τους παραδίδουμε μια τέτοια Ελλάδα…

Διαβάστε την ανακοίνωση του Προέδρου ΣΚ Πεύκης όπως την δημοσίευσε στο facebook στο ρεπορτάζ του sait iliakanea