Αποκάλυψη: ΜΚΟ εμποδίζουν πρόσφυγες να γυρίσουν στη Συρία

222
Τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν Σύριους μπροστά στην Αρχαία Παλμύρα, την οποία μετά ανατίναξαν

Ακόμα δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος των μισθοφόρων τζιχαντιστών στη Βόρεια Συρία, αλλά απλά έχουν απομονωθεί σε ένα πολύ μικρό μέρος. Οι περισσότεροι δε από αυτούς ταξιδεύουν όπου χρειαστεί (Λιβύη-Αρμενία κλπ) και συνεχίζουν το «επάγγελμα», κόβοντας κεφάλια. Άλλωστε οι περιβόητοι «μαχητές του Ισλαμικού Κράτους» δεν είναι τίποτα παραπάνω από υπάνθρωπους, που εάν δεν έκοβαν κεφάλια προφανώς θα ήταν ανίκανοι για οτιδήποτε άλλη εργασία. Με αυτούς τους υπάνθρωπους, συνεργάζεται η περιβόητη «Δύση», η Ε.Ε. η Τουρκία και άλλες επίσημες (κατά τα άλλα κυριλέ) Παγκόσμιες οργανώσεις

Ο Άσαντ όμως έχει βάλει μπρος για τα καλά την ανοικοδόμηση της Χώρας και την επαναφορά της σε (όσο το δυνατό) κανονική λειτουργία.

Φυσικά αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς τους Σύριους. Η προσπάθεια του λοιπόν είναι λογικό να έχει στραφεί, στον επαναπατρισμό όσων έφυγαν για να γλυτώσουν τα κεφάλια τους από τους μακελάρηδες τζιχαντιστές και τα φιλαράκια τους.

Ο Άσαντ στη «Διεθνή Διάσκεψη για την Επιστροφή των Προσφύγων» που πραγματοποιείται στη Δαμασκό, την οποία συνδιοργανώνει η Συρία με τη Ρωσία (και φυσικά δεν παρέστην η ΕΕ και πολλές άλλες χώρες), είπε:

“Εκατομμύρια πρόσφυγες αναγκάζονται να μένουν στις χώρες που τους φιλοξενούν «λόγω πιέσεων ή εκφοβισμού» και ότι οι χώρες αυτές τους δελεάζουν με οικονομικά κίνητρα, ενώ παράλληλα οι ίδιες επωφελούνται από διεθνή βοήθεια (σημ. κονδύλια).

Οι πρόσφυγες που επιθυμούν να επιστρέψουν στη χώρα τους αντιμετωπίζουν εμπόδια, καθώς εναντίον της Συρίας έχουν επιβληθεί κυρώσεις και εμπάργκο από τον ΟΗΕ.

Παρά τα εμπόδια αυτά, οι περισσότεροι πρόσφυγες επιθυμούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Το προσφυγικό είναι ένα «τεχνητό» και «κατασκευασμένο» θέμα”…

τζιχαντιστές καταστρέφουν μουσεία

Το συμπέρασμα που βγαίνει για κάθε νοήμων άνθρωπο είναι εύκολο. Οι ΜΚΟ και οι διάφορες άλλες οργανώσεις που βγάζουν τρελό χρήμα με το προσφυγικό-μεταναστευτικό δεν θα αφήσουν εύκολα να τους γλιστρήσουν από τα χέρια τα αιματοβαμμένα δολάρια/ευρώ. Θα κρατήσουν «αιχμάλωτους» όσους παραπάνω ανθρώπους μπορούν, λειτουργώντας έτσι ως σύγχρονοι δουλέμποροι, πάντα καλυμμένοι με το μανδύα της φιλανθρωπίας. Άλλωστε πίσω από αυτό το περιβόητο (θα συμφωνήσω με τον όρο «κατασκευασμένο»)θέμα, υπάρχουν- καλύπτονται- ξεδιπλώνονται άλλα τεράστια σχέδια, όπως ο εποικισμός της Δύσης με Μουσουλμάνους κλπ.

Χ.Β.Μ.