Φανερή αποδοκιμασία από το λαό (στο διαδίκτυο) του νέου lockdown

238

Dislike έκαναν οι Έλληνες πολίτες στον πρωθυπουργό κατά την διάρκεια των ανακοινώσεών του για το νέο lockdown, καθώς στο youtube, από το οποίο υπήρχε ζωντανή μετάδοση, οι αρνητικές αντιδράσεις ήταν περισσότερες των θετικών.

Οι επικοινωνιολόγοι στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν φροντίσει να απαγορεύσουν τα σχόλια, αλλά επέτρεψαν την θετική ή αρνητική σήμανση του βίντεο και οι Έλληνες που παρακολουθούσαν το βίντεο άρχισαν τα dislike, προκειμένου να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, καθώς έβλεπαν τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει τον επί της ουσίας θάνατο της οικονομίας για το επόμενο διάστημα.

Μπορεί στα ΜΜΕ να καλλιεργείται η εντύπωση μιας κυβέρνησης που στηρίζεται μαζικά από τους πολίτες, όμως στην πραγματικότητα οι διαθέσεις των πολιτών είναι ήδη “άγριες” και αναμένεται να γίνουν ακόμη χειρότερες, όσο η κυβέρνηση συνεχίζει να καταστέλλει την οικονομική δραστηριότητα στην χώρα, στο όνομα του κορωνοϊού. 

Υ.Γ. Την ώρα που “σηκώνεται” αυτή η είδηση (16:43) τα dislike εξακολουθούν να είναι 50 περίσσσοτερα…με ότι αυτό σημαίνει

ΠΗΓΗ: Hεδω