Φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Ναυπλιέων θα ανάψει  στο προαύλιο του Νοσοκομείου

83

Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου μετέβησαν σήμερα το πρωί 25 Νοεμβρίου , η Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων κα Νάντια Σμυρναίου Αναστασίου και η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Ράλλη, εκπροσωπώντας το Δήμο μας, όπου και είχαν συνάντηση με τον Δ/ντή της Νοσοκομειακής Μονάδας Ναυπλίου κ. Θοδωρή Βασιλόπουλο.

Στον κ.Βασιλόπουλο μεταφέρθηκε η επιθυμία της Δημοτικής αρχής ώστε να ανάψει στο προαύλιο του Νοσοκομείου το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο άναβε πάντα στην πλατεία Συντάγματος, κάτι που αιφνιδίασε πολύ ευχάριστα τον κο Βασιλόπουλο και φυσικά δέχθηκε με μεγάλη χαρά την συμβολική αυτή κίνηση από πλευράς του Δήμου μας.

Ο Συμβολισμός διττός, αφενός ως ένδειξη σεβασμού προς όλους όσοι μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και με ιδιαίτερο σθένος το τελευταίο δύσκολο διάστημα που διανύουμε διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, αφετέρου θέλοντας να ενισχύσουμε την προσπάθεια των πολιτών να παραμείνουν υπεύθυνοι βοηθώντας ταυτόχρονα τους ίδιους, τις οικογένειες τους αλλά και αυτήν την μεγάλη οικογένεια του ιατρικού κλάδου που πλέον είναι και δική μας οικογένεια.

Σταθερά δίπλα σας.

Με αισιοδοξία και προσμονή για την επαναφορά μας στην κανονικότητα.

Σας ευχαριστούμε.