Αφγανοί έκαναν νυχτερινές βόλτες στην Καβάλα με κλεμμένο τρακτέρ

390

Και ενώ όλα ησύχαζαν από τις 9 το βράδυ της Παρασκευής στην Καβάλα, περίπου τα μεσάνυχτα ένα τρακτέρ με 4 παράνομους μετανάστες απ’ το Αφγανιστάν κινούνταν  με ανάποδη φορά στο μέσον της οδού Βενιζέλου, όταν περιπολικό του Λιμενικού Σώματος το ακινητοποίησε.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία το τρακτέρ είχε κλαπεί από την Διαλαμπή Ροδόπης, ενώ οι παράνομοι μετανάστες δήλωσαν ότι δεν ήξεραν ότι υπήρχε απαγόρευση της κυκλοφορίας. Οι παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν.

Το ερώτημα είναι, βλέπουμε συχνά παράνομους  μετανάστες μεσάνυχτα  με τρακτέρ να κυκλοφορούν μέσα στην πόλη; Πως από τη Ροδόπη ένα κλεμμένο τρακτέρ με μετανάστες έφτασε στο κέντρο της Καβάλας; Απόσταση 120 χλμ κανείς δεν παραξενεύτηκε;  Εννοείτε ότι γίνονται σαρωτικοί έλεγχοι. Οι απεσταλμένοι του Σουλτάνου προβάρουν σχέδια ή δοκιμάζουν τις αντοχές του συστήματος ασφαλείας; Πριν λίγες ημέρες στέλεχος του isis συνελήφθη στην Τρίπολη.

Κανείς δεν θα μπορούσε να διανοηθεί τι θα συμβεί αν ένα τέτοιο τρακτέρ ήταν ζωσμένο με εκρηκτικά. Τα βλέπουμε σε Γαλλία και Αυστρία.

Οι απαντήσεις να δοθούν από τους οπαδούς της ενσωμάτωσης της ισλαμικής επιδρομής…. κατά τα άλλα έχουμε lockdown και είμαστε ασφαλείς.

Πηγή πληρ. KAVALAWEBNEWS.GR και OTAVOICE.GR