Αριστερός …Αντιδημοκράτης …και Ανθέλλην! Αδιάσπαστο πακέττο

111

γράφει ο Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Πριν ξεκινήσω να αναλύω την σκέψη μου, είναι υποχρεωτικό να αναφέρω τα εξής: Δεν είναι δυνατόν σε ένα άρθρο να κάνω μακροπολιτική ανάλυση τι είδους Δημοκρατία παραλάβαμε από τους προγόνους μας και πως είναι πλέον το πολίτευμα αυτό σήμερα. Επίσης τι έπρεπε να εννοούμε και τι εννοούμε σήμερα με τη λέξη αριστερός.

 Όταν λοιπόν λέμε δημοκρατία, σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για αυτό που υπάρχει σήμερα. Το να συγκριθεί με το πολίτευμα των αρχαίων προγόνων μας και την εφαρμογή του είναι ύβρις.

Όταν θα λέμε αριστερός, σε αυτό το άρθρο, δεν θα αποκλείουμε τους κομμουνιστές, τους κομμουνισμένους και ούτε τους διάφορους δήθεν της σημερινής εποχής. Όλοι αυτοί θα λέγονται χάρη συντομίας “αριστεροί”.

Χαρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Το φαινόμενο του Πρύτανη που διαπομπεύτηκε, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ανοχής στη χαϊδεμένη νεολέ(ρ)α της αριστεράς. Η πλειάδα των πολιτικών από τη δήθεν δεξιά μέχρι το άλλο άκρο δεν τόλμησε να ψελλίσει τη λέξη “αριστερή τρομοκρατία” ούτε τη λέξη “κομμουνισμός”. Μας είπαν βέβαια για τις πινακίδες του Χίτλερ στους Εβραίους και καλά έκαναν. Όμως δεν μας είπαν για τις πινακίδες στους δασκάλους και καθηγητές Πανεπιστήμιων που τους διαπόμπευε πριν τους εκτελέσει δημόσια η Κουμουνιστική “Επανάσταση” του λατρεμένου τους Μάο. Ούτε τις πινακίδες που κρεμούσαν στους μοναχούς στο Θιβέτ και την διαπόμπευσή τους πριν τους εκτελέσουν δημόσια με μια σφαίρα στο κεφάλι. Ούτε για τις πινακίδες την διαπόμπευση και τη σφαγή χιλιάδων ιερέων από τη Κομμουνιστική Ρωσία κλπ κλπ… Αυτό αποδεικνύει περίτρανα την ιδεολογική υποταγή που έχει επιβληθεί στην Δεξιά –Πατριωτική -Εθνική φωνή και ιδεολογία.

Από την εποχή που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αθώωνε στη ουσία τους σφαγείς των Ελλήνων πέρασαν πολλές Κυβερνήσεις. Πολλοί Πρωθυπουργοί και κυρίως πολλοί (ειδικά διαλεγμένοι) Υπουργοί Παιδείας οι οποίοι υποβάθμιζαν ή αφαιρούσαν καθετί Εθνικό μέσα από τα σχολικά βιβλία. Στην αρχή τα “ισορρόπησαν” και σταδιακά φτάσαμε στο σημείο οτιδήποτε Εθνικό-Πατριωτικό να ξορκίζεται. Η Πατρώα Θρησκεία κυνηγήθηκε προφανώς γιατί το Φως που μεταδίδει δεν θα άφηνε τον κόσμο να πέσει σε ύπνωση και η Χριστιανική Ορθόδοξη Πίστη είναι πλέον στο κυνήγι, με την ανοχή της Ηγεσίας της, γιατί είναι σημείο αναφοράς ενότητας του Ελληνικού λαού εδώ και εκατονταετίες. Ως τέτοια λοιπόν πρέπει να εκλείψει, γιατί είναι ο καιρός του Διεθνισμού και της Παγκοσμιοποίησης. Φροντίζουν γι’ αυτό τα ΜΜΕ και οι υπόλοιποι φορείς που ακολουθούν το ρεύμα, χρυσοπληρωμένοι ή απλά υποτελείς για να δείξουν χαρακτήρα και να γλύψουν κοκκαλάκι.

Η Δημοκρατία λοιπόν είναι τεράστια έννοια και θέλει υπόβαθρο να την υπηρετήσεις. Η αριστερά και οι “αριστεροί” την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα όταν τους συμφέρει ή ως δικαιολογία κάποιων πράξεών τους, αλλά από το να την υπηρετήσουν απέχουν έτη φωτός μακριά.

Δημοκρατία (δήμος+κράτος) είναι το πολίτευμα, σύμφωνα με το οποίο ο λαός αποφασίζει είτε ο ίδιος (άμεσα), είτε με τους αντιπροσώπους του (έμμεσα), για την επίλυση των προβλημάτων του, με βάση την αρχή της πλειοψηφίας. Αυτός είναι ο πιο απλοϊκός σύγχρονος ορισμός…..

Άντε τώρα να πεις στις φωνακλούδες μειοψηφίες του 0,1% ότι δεν έχουν δικαίωμα να καίνε όλη την Αθήνα και τα Πανεπιστήμια όποτε γουστάρουν, να ξεσηκώνουν τους αλλοδαπούς, κλπ… Ο κλάδος των ΜΜΕ και των εκπαιδευτικών περιέργως γέμισε πλειοψηφικά σχεδόν από οπαδούς των κομμάτων του 0,1%.  Η κουβέντα είναι ατέλειωτη για όλους αυτούς τους κομμουνισμένους ανθέλληνες.

Όπου πέρασε ο Κομμουνισμός είναι πλέον παράνομος (βλέπε Πολωνία-Ουγγαρία κλπ). Χόρτασαν οι άνθρωποι τα “καλά” των Κομμουνιστών και είπαν «δεν θέλουμε ξανά ΠΟΤΕ»…

Ο αριστερός στην Ελλάδα δε θέλει σύνορα -δε θέλει σημαίες- δε θέλει θρησκείες κλπ. Τους βλέπει όλους αδέλφια… Όλους, εκτός από τους Έλληνες που θέλουν τη δική τους σημαία –σύνορα –ήθη -έθιμα κλπ.. Αυτούς τους βλέπει όλους για φασίστες… Δηλαδή φασίστες είναι το 90% τουλάχιστον του λαού και αυτοί είναι οι Δημοκράτες. Μη τολμήσεις να εκφράσεις άλλη άποψη γιατί, δημοκρατικά θα σου ανοίξουν το κεφάλι, θα σου κάψουν το μαγαζί, θα σε κυνηγούν στην εργασία κλπ κλπ…

Οι αριστεροί δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό γιατί πολύ απλά …είναι αριστεροί…. Γιατί πολύ απλά …είναι κατώτεροι σου ιδεολογικά, χωρίς κανένα ηθικό υπόβαθρο. Γι αυτό θα δεις συνεχώς δράσεις αντίθεσης. Αντί- πορείες, αντί-διαδηλώσεις κλπ… Αντίθεση σε οτιδήποτε γίνεται για ένα σκοπό. Δεν τους νοιάζει ο σκοπός και από πού απορρέει, γιατί πολύ απλά αυτοί δεν έχουν καμία ηθική βάση…

Όλες αυτές οι συμπεριφορές απέχουν πολύ από τη σημασία και το τι κουβαλάει η λέξη Έλληνας… Ο Έλληνας είχε και έχει καθαρό ρόλο στο Πλανήτη από την αρχή δημιουργίας του Πολιτισμού. Οι αξίες του Ελληνισμού, που επιβάλλεται να διατηρηθούν σε αυτό το κομμάτι του Πλανήτη, δεν είχαν και δεν έχουν καμία σχέση με το χρήμα.. Η Ελευθερία και η Δημοκρατία δεν είναι άνευ-όρων και άνευ-αρχής…

Όποιος θέλει, μπορεί να κάτσει να διαβάσει τα εκατοντάδες κείμενα και δημιουργήματα που μας άφησαν παρακαταθήκη οι σοφοί Πρόγονοί μας τους οποίους προσκυνάει όλος ο Πλανήτης. πλην κάποιων ηλιθίων εδώ, που δυστυχώς δεν μας κάνουν και τη χάρη να πάνε να ζήσουν το όνειρό τους στις χώρες που ονειρεύονται… Στη Βενεζουέλα-στη Κομμουνιστική Κίνα κλπ…

Βλέπετε, δεν είναι κορόϊδα… Αριστεροί είναι! Και γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν πάνε εκεί και επιχειρήσουν να κάψουν σημαία, να διαπομπεύσουν Καθηγητή ή να βανδαλίσουν την Πρωτεύουσα κλπ θα πέσει ματσούκι. Και τότε, να δεις πως θα φωνάξουν πρώτοι-πρώτοι …α ρε Ελλαδάραααα…..

ΠΗΓΗ: http://koinosparanomastis.blogspot.com/2020/11/blog-post.html