ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Χωρίς κατηγορία

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020, 80 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ……..ο ρόλος των αστερισμών….

Γράφει η Θέκλα Μεταξά ερευνήτρια-αστρολόγος….

Συνήθως οι λαοί γιορτάζουν την επέτειο της λήξης ενός πολέμου. Εμείς οι Έλληνες, που μέχρι πριν μερικά χρόνια, θεωρούσαμε τον πόλεμο «γλέντι» και τρομοκρατούσαμε με το θάρρος μας τους εχθρούς, γιορτάζουμε την έναρξη ενός πολέμου. Αυτά, μέχρι πριν από ένα χρόνο. Από φέτος, έτος 2020, δεν γιορτάζουμε τίποτα, δεν θυμόμαστε τίποτα, δεν τιμούμε τίποτα. Ο «παράνομος» νόμος που βγήκε πρόσφατα, το απαγορεύει.

Επειδή όμως, η μνήμη δεν πρέπει να σβήσει, επειδή πρέπει οι νεώτερες γενιές θα γνωρίζουν, επειδή ο λαός που λησμονεί την ιστορία του είναι ένας νεκρός λαός, εμείς θυμόμαστε, εμείς τιμούμε, εμείς διηγούμαστε τα πάντα στα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Ήταν λίγο μετά τις 3 τη νύχτα της 28ης Οκτωβρίου του 1940 που ο Ιταλός Πρέσβης στην Αθήνα, επέδωσε τελεσίγραφο στον τότε Πρωθυπουργό Μεταξά, για ελεύθερη διέλευση των Ιταλικών στρατευμάτων από τα Ελληνο-Αλβανικά σύνορα. Η άρνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού, αντιπροσώπευε και το μεγάλο ΟΧΙ όλου του Ελληνικού λαού. Στις 5.30 π.μ. της ίδιας μέρας, άρχισε και η επίθεση των Ιταλικών στρατευμάτων.

Με την αστρολογική έρευνα που έγινε, τόσο για τις 3 π.μ., όσο και για τις 5.30, βλέπουμε ότι κυρίαρχο ρόλο παίζει η αντίθεση Κρόνου-Δία, με τον Ήλιο. Η σπάνια συζυγία Κρόνου-Δια, πολλές φορές σηματοδοτεί μεγάλα γεγονότα για μια χώρα. Η αντίθεσή τους με τον Ήλιο (ζωτική ενέργεια) προβλέπει τις τραγικές απώλειες σε έμψυχο υλικό.

Στις 5.30 που ξεκίνησε η επίθεση, ο Άρης, βρισκόταν κοντά στον ωροσκόπο, και ξεκάθαρα έδειχνε τον πολεμικό χαρακτήρα του συμβάντος.

Ο Ουρανός, που χαρακτηρίζει κάθε απρόσμενη και ξαφνική ενέργεια, βρισκόταν στο ζώδιο του Ταύρου, όπως βρίσκεται και σήμερα.

Πολύ σημαντικό ρόλο επίσης, είχε το αστέρι AL KAID (σας θυμίζει την AL KAIDA;), που είναι επίσης γνωστό ως «καταστροφέας των εθνών» ή ως το «αστέρι που κάνει πολλούς να θρηνούν».

Βρίσκουμε και το αστέρι ADARA, που όπως έλεγαν παλιότεροι αστρονόμοι, «κανένα αστέρι δεν φέρνει στην ανθρωπότητα περισσότερη βία όταν αποχωρεί».

Μα το σημαντικότερο ρόλο έπαιξε το αστέρι ALGOL, ή αλλιώς «ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ», που βρισκόταν κοντά στον Ουρανό, πλανήτη των απρόβλεπτων αλλαγών.  Πρόκειται για ένα διπλό και λαμπερό αστέρι, με μια παράξενη ιδιότητα. Κάθε 68 ώρες και 49 λεπτά, το ένα από τα δύο αστέρια του ζεύγους, τρεμοσβήνει επί 8 ώρες. Θεωρείται δαιμονικό αστέρι. Οι Άραβες το ονόμαζαν Ras al Ghul, το κεφάλι του δαίμονα.

Θεωρώ ότι το ωροσκόπιο εκείνης της όχι και τόσο μακρινής εποχής, της κήρυξης του Ελληνο-Ιταλικού πολέμου, έχει κάποιες ομοιότητες με το ωροσκόπιο της τωρινής 28ης Οκτωβρίου.

Θα θεωρούσα δικαιολογημένη την απορία σας, γιατί συγκρίνω ένα πολεμικό ωροσκόπιο, με το σημερινό, που υποτίθεται πως βρισκόμαστε σε περίοδο ειρήνης. Θα απαντήσω πως, δεν βρισκόμαστε σε περίοδο ειρήνης, βρισκόμαστε σε μια περίοδο, όπου διεξάγεται ο πιο ύπουλος, ο πιο καταστροφικός και ο πιο μυστικός πόλεμος από καταβολής…..πλανήτη. Βρισκόμαστε στο σημείο 0. Βρισκόμαστε στο τέλος μιας εποχής, και αναμένουμε την απαρχή της νέας εποχής. Μετά το 0 υπάρχει το 1. Σε λίγο θα σταματήσουμε να μετράμε αντίστροφα, και θα μετράμε κανονικά, μέχρι και πάλι να χτίσουμε τις ζωές μας, τις μνήμες μας, τον πολιτισμό μας.

 

 

 

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Έτσι μπορούμε να κερδίσουμε πελάτες

Ο Νίκος Σιαχάμης, με επιστολή του διατυπώνει μια δημόσια υπόδειξη που μόνον κέρδος μπορεί να…

% μέρες πρίν

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ γυναικών για άνοδο στην Α’ Εθνική

Την Κυριακή 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 1η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Β’ Εθνικής για…

% μέρες πρίν

Σάρωσε τα χρυσά ο Αριστείων  Άργους στους  Διασυλλογικούς αγώνες στίβου στην Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εκπληκτικές επιδόσεις και διακρίσεις στο Στίβο ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν για τον Αριστείων Άργους…

% μέρες πρίν

Το Ναύπλιο άλλαξε σελίδα

γράφει ο Α.ΛΗΘΙΝΟΣ Ο Δήμος Ναυπλιέων άλλαξε σελίδα. Για την ακρίβεια άλλαξε τη μορφή της…

% μέρες πρίν

Πρόστιμο από 1.000 έως 54.000 ευρώ για χόρτα στο οικόπεδο

Σύμφωνα με το νόμο 5075/2023, ιδιοκτήτες, επικαρπωτές, μισθωτές ή υπομισθωτές οικοπεδικών και λοιπόν ακάλυπτων χώρων…

% μέρες πρίν

Μαλτεζογάγγραινα!

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Γίναμε μάρτυρες γεγονότων όπου ένας τέως σημαντικός αυτοδιοικητικός και αθλητικός…

% μέρες πρίν