Γράφει η Θέκλα Μεταξά….ερευνήτρια-αστρολόγος….

12 Οκτωβρίου 1944. Η Ελλάδα πανηγυρίζει για την αναχώρηση των Γερμανών και την απελευθέρωση της Αθήνας από τους βαρβάρους, Ούνους, Ναζί, Γερμανούς…… Τέλος πλέον στο 3ο ΡΑΙΧ.  Το 3ο ΡΑΙΧ πέθανε, ΖΗΤΩ το 4ο ΡΑΙΧ!!!!

Η λέξη «ΡΑΙΧ» ήταν η ονομασία του πρώτου ενιαίου γερμανικού κράτους, που ιδρύθηκε το 1871 με πρωτοβουλία του τότε καγκελάριου της Πρωσίας Όττο Φον Μπίσμαρκ. Σημαίνει βασίλειο ή αυτοκρατορία. Το 3ο ΡΑΙΧ είναι η προπαγανδιστική ονομασία των εθνικοσοσιαλιστών για την περίοδο της ναζιστικής δικτατορίας. Το 4ο ΡΑΙΧ είναι η δικτατορική και παράνομη γερμανική οικονομική κατοχή, που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα από το 2009.

Ιδρυτής του 3ου ΡΑΙΧ ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ, ο δαίμονας που αιματοκύλισε την Ευρώπη για να εκπληρώσει κρυφούς κυριαρχικούς πόθους, και να ανακουφίσει τα ανώμαλα, κρυφά, χυδαία και αιμοσταγή συμπλέγματα κατωτερότητας που είχε από παιδί. Το 4ο ΡΑΙΧ ήρθε για να αποτελειώσει ό,τι το 3ο ΡΑΙΧ δεν πρόλαβε, δηλαδή να υποδουλώσει οικονομικά  (και όχι μόνο) κάποιους λαούς της Ευρώπης, που τυχαίνει να βρίσκονται στο νότο, με κύριο στόχο την Ελλάδα, εφ’ όσον αυτή η χώρα είναι το διαμάντι στο στέμμα της Ευρώπης. Εμπνεύστρια και εκτελέστρια αυτού του σχεδίου, ηγέτης του 4ου ΡΑΙΧ είναι η Ανγκέλα Δωροθέα Κάσνερ (γνωστή ως Άνγκελα Μέρκελ), καγκελάριος της Γερμανίας και ηγέτης του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (από τότε που βγήκε καγκελάριος, η λέξη δημοκρατία έχασε το νόημά της και σημαίνει  υποκρισία και δικτατορία).

Η πολιτική συμπεριφορά και των δύο αυτών ηγετών της ίδιας χώρας, Χίτλερ και Μέρκελ, με είχε βάλει  σε υποψίες από παλιά. Αποφάσισα λοιπόν να αναλύσω τους γενέθλιους χάρτες τους και να μελετήσω τα ωροσκόπιά τους, πιστεύοντας ότι θα έβρισκα κάποιες ομοιότητες μεταξύ τους. Και δεν έπεσα έξω.

Δεν θα κάνω ανάλυση της προσωπικότητας του Χίτλερ, αλλά θα επισημάνω  μόνο μερικά καρμικά θέματα που αναδεικνύονται από τους Δεσμούς της Σελήνης, και τον Κλήρο της Τύχης.

Ο Αδόλφος δεν έμαθε το καρμικό του μάθημα στην πρόσφατη ζωή του, δηλαδή, να κάνει τη μετάβαση από την παγωμάρα στη ζεστασιά, και να προσφέρει αυτή τη ζεστασιά στους γύρω του. Αντίθετα, πρόσφερε θάνατο, καταστροφή, σκληρότητα, και χρησιμοποίησε την πνευματικότητά του για να ικανοποιήσει διεστραμμένες επιθυμίες κυριαρχίας και σεξουαλικότητας, συχνά καταφεύγοντας σε σατανιστικές στηρίξεις.

Η Άνγκελα Μέρκελ, είναι  ηγέτης της ίδιας χώρας, και ποτισμένη με την ίδια ακόρεστη δίψα για εξουσία. Γεννήθηκε με το Νότιο Δεσμό στον Καρκίνο και το Βόρειο στον Αιγόκερο, ακριβώς το αντίθετο από το Χίτλερ, στον 7ο και στον 1ο οίκο αντίστοιχα. Τα ημιτελή σχέδια του συμπατριώτη της Χίτλερ, δοσμένα μέσα από το Βόρειο δικό του Δεσμό στον Καρκίνο, τα έχει κάνει βίωμα, και τα κουβαλάει μέσα από το δικό της Νότιο Δεσμό, στο ίδιο ζώδιο.

Η «κυρία» Μέρκελ, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας μετενσαρκωμένος ένθερμος συνεργάτης του Χίτλερ, και να έχει αναλάβει σ’ αυτή τη ζωή, να ολοκληρώσει τα φιλόδοξα σχέδια του δαίμονα αφεντικού της.

Οι Έλληνες πολιτικοί, που εδώ και πολλά χρόνια στέκονται κατώτεροι των περιστάσεων, έχουν καταφέρει να παραδώσουν την Ελλάδα στα νύχια ενός ακόμα ΡΑΙΧ, κάνοντας έτσι την χαρά της απελευθέρωσης του 1944, να μοιάζει με κωμωδία, εφ’ όσον στην πραγματικότητα, η Ελλάδα δεν απελευθερώθηκε ποτέ.

 

 

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν

Το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Άργος αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο Άργος φιλοξενείτε αυτό το Σαββατοκύριακο το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball. Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση…

% μέρες πρίν

Πρωτομαγιά με το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Πριν καλά καλά τελειώσει η διανομή τροφίμων σε δοκιμαζόμενους οικονομικά συμπολίτες, το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου…

% μέρες πρίν

14 Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Αργολίδα

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης, καλωσόρισε…

% μέρες πρίν