Ο Δημήτρης Καμπόσος θα ηγηθεί της αυτοκινητοπορείας για την 28η Οκτωβρίου

398

Ο αγωνιστής -αυτοδημιούργητος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι μπορεί να παραλαμβάνει τα μηνύματα της κοινωνίας και να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες της.

Με ανακοίνωσή του καλεί τους Δημότες να συμμετέχουν σε μεγάλη αυτοκινητοπορεία που θα πραγματοποιηθεί, την 28η Οκτωβρίου, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα προστασίας της δημόσια υγείας και έχοντας στολίσει το αυτοκίνητό τους με μια Ελληνική Σημαία. Η αυτοκινητοπομπή θα διασχίσει τους δρόμους του Άργους, πρωτεύουσας του Δήμου Άργους Μυκηνών, υπό τους ήχους εμβατηρίων και τραγουδιών της εποχής, υποκαθιστώντας την καταργηθείσα παρέλαση.

Η απόφαση της κυβέρνησης για υποβάθμιση των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και την κατάργηση των παρελάσεων Τιμής και Μνήμης προς τιμή των Ηρώων του 1940,  με αιτιολογία τα μέτρα προστασίας από τον Κορωναϊό, δεν βρίσκεται σε αρμονία με την θέληση των Ελλήνων.

Ο αγωνιστής Δήμαρχος, ο άνθρωπος που πάθιασε 1.000.000 Έλληνες παρακινώντας τους με τα λόγια «Ψηλά το κεφάλι Έλληνες!!!… Ψηλά τις Σημαίες Έλληνες…!», στο μεγάλο συλλαλητήριο της Πλατείας Συντάγματος για την Μακεδονία, για μια ακόμη φορά ξεχώρισε δείχνοντας τον δρόμο.

Η Εθνική Μνήμη μπορεί να διατηρηθεί. Το ΟΧΙ στους Γερμανούς και τους Ιταλούς του Χίτλερ και του Μουσολίνι, πρέπει και μπορεί να προβληθεί ως τρόπος αντίδρασης στους εκάστοτε ισχυρούς της εποχής. Υπάρχει τρόπος. Και τον τρόπο, έναν από τους τρόπους, τον σκέφτηκε και τον υλοποιεί ο Δημήτρης Καμπόσος.

Η συγκέντρωση των αυτοκινήτων θα γίνει στο τέρμα της οδού Δαναού (Μεσσηνίας και Αρκαδίας) και το ξεκίνημα της πορείας θα γίνει στις 11.00 της 28ης Οκτωβρίου.