Κορονοϊός – Στο “κόκκινο”: Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Νίκαια, Πειραιάς. Οι κύριοι ανευθυνό/υπέυθυνοι ΔΕΝ ΕΙΔΑ και ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ…

107

Ανησυχία προκαλούν τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού στην Αττική, αφού -όπως δείχνουν τα στοιχεία- φαίνεται να μην αποδίδουν τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί. Χθες, Τρίτη, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συνολικά 408 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, με τα 170 να εντοπίζονται στο Λεκανοπέδιο.

Η σαρδελοποιημένη «αντιφασιστική» πορεία που έγινε με την ανοχή (ηθελημένη τύφλωση-κώφωση) Χαρδαλιά-Χρυσοχοείδη-Κικίλια ήταν υγειονομική βόμβα με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ευθύνες Κρατικών αξιωματούχων.

Μετά την πρόσφατη επίσης σαρδελοποιημένη μάζωξη έξω από το Εφετείο, προφανώς θα βαρέσουν «κόκκινο» και άλλες περιοχές. Οι ευθύνες ποινικές ή μη ανήκουν πάλι σε Χαρδαλιά-Χρυσοχοείδη-Κικίλια κλπ Κυβερνητικούς αξιωματούχους

Πηγή : ΕΔΩ

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι μετανάστες είναι  οι μισοί ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στην Αθήνα 

Πηγή: ΕΔΩ

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αστυνομικές αρχές δεν ήταν απλά θεατές σε όλες τις συγκεντρώσεις. Έκαναν προσαγωγή και συλλήψεις σε 10!!!! οπαδούς του Γιάννη Λαγού έξω από το Εφετείο, που είχαν έρθει μετά από κάλεσμα. Θεωρητικά οι δυνάμεις του Χρυσοχοείδη έδωσαν γερό χτύπημα στη διάδοση του cov-19 με αυτές τις συλλήψεις.

Επίσης είχαν έρθει από κάλεσμα και ήταν απέναντί τους γύρω στους 1000-2000 του Π.Α.Μ.Ε (εκεί ΔΕΝ διαβάσαμε για κάτι ανάλογο για προσαγωγές και συλλήψεις). Προφανώς ο Χαρδαλιάς-Κικίλιας θα είχαν κάνει σε όλους αυτούς rapid-test αστραπή….

Εάν λοιπόν σύντομα σας/μας κλείσουν μέσα και ζητάνε μάσκες ακόμα και στο κατούρημα, να ξέρετε ποιοι ανευθυνό-υπεύθυνοι ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ-ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ. Επίσης όσοι συγγενείς μελλοντικών θυμάτων, ξέρετε πλέον σε ποιους να στραφείτε βάση του νέου νόμου για τον  cov-19 που περιγράφει ακριβώς για τις ευθύνες και τις βαρύτατες ποινές που έχουν οι κ.ΔΕΝ ΕΙΔΑ-ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ (Χαρδαλιάς-Χρυσοχοείδης-Κικίλιας κλπ συγγενείς) ….

Ακούνε οι κύριοι ΔΕΝ ΕΙΔΑ και ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ (μόνο από το αριστερό μάτι και αριστερό αυτί);