Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έχω σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική

213

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έχω σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική αλλά έχω ακραίες απόψεις και θα με έτρωγαν..

Για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, τη Θύρα 13, τον πατέρα του, τη φαρμακοβιομηχανία και βέβαια για το… κάπνισμα, μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που ήταν ο πρώτος καλεσμένος στη νέα εκπομπή του Alpha «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ.
«Στον παναθηναϊκό ένιωθα μόνος. Έβαζα 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο και αυτό είναι δύσκολο σε αυτές τις εποχές. Η οικογένεια μου έχει δώσει 450 εκατ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό. Ανατρίχιασα όταν άκουσα το ποσό αυτό. Είχα πει πως αν δεν έρθει και κάποιος άλλος να βοηθήσει θα πρέπει να υποχωρήσω. Αλλά το οικονομικό ήταν μόνο ένα κομμάτι. Ένιωθα ότι είμαι μόνος. Πολεμούσα με τους πάντες μόνος μου» τόνισε και συμπλήρωσε για την επόμενη ημέρα: «Γίνονται συζητήσεις. Κάποιες είναι σοβαρές κάποιες άλλες όχι. Δύο από αυτές είναι σοβαρές. Ίσως έχουμε αλλαγές ακόμα και εντός του 2020 ή το 2021. Στη ζωή ποτέ δεν λες ποτέ αλλά όπως είναι τώρα τα δεδομένα δεν πρόκειται να αλλάξω απόφαση».
Επιπλέον, μιλώντας για τον πατέρα του, Παύλο Γιαννακόπουλο, σημείωσε: «Ο πατέρας μου ήθελε να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό. Κάποια στιγμή προσπάθησε να πάρει την ποδοσφαιρική ομάδα και όταν δεν τα κατάφερε πήρε τον μπασκετικό ΠΑΟ. Ο πατέρας μου ήταν το είδωλό μου».
Τέλος για την πολιτική τόνισε: «Έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό μου η πολιτική αλλά οι απόψεις μου είναι ακραίες και θα με είχαν φάει γρήγορα. Ο Τσίπρας ήταν ένας χαρισματικός ηγέτης που ήταν εντελώς μόνος του και δεν μπόρεσε να κάνει αυτά που ήθελε. Από την άλλη ο Μητσοτάκης έχει δίπλα του πολλούς και ικανούς ανθρώπους και το μοντέλο της διακυβέρνησης που έχει επιλέξει. Ήμουν 100% αντιμνημονιακός, ψήφισα Καμμένο αλλά αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων».