Γαβρήλος:  Μια πειστική εναλλακτική πρόταση θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία

116
Φωτογραφία αρχείου με την Έφη Αχτσιόγλου

Η Γενική Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ  Άργους, που έγινε με την παρουσία κορυφαίων στελεχών του κόμματος, έδωσε την ευκαιρία για ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις σε μία σειρά αξιόλογων τοπικών πολιτικών στελεχών.

Ξεχωρίσαμε την παρέμβαση του γνωστού εργατολόγου και υπ. βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Γαβρήλου ο οποίος τόνισε «την ανάγκη συστράτευσης όλων των προοδευτικών πολιτών της χώρας απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, που επιδεινώνουν τη ζοφερή κατάσταση που έχει δημιουργήσει η πανδημία του  Covid-19».

Ειδικότερα, αναφέρθηκε «στην ανάγκη στήριξης όλων των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας», «στη βάση μιας άλλης πολιτικής, για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της πανδημίας, με βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας και στήριξη της επιχειρηματικότητας».

Φωτό από συνέλευση μαζί με δύο μασκοφόρους από την Αθήνα

Μίλησε για τις «πολιτικές της ΝΔ, που αφήνουν απροστάτευτη την κοινωνία, προς όφελος των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων» και ζήτησε «Ο ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώσει μια συνολική πολιτική βιώσιμης ανάπτυξης για τη χώρα, με ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, που θα εστιάζει σε όλους τους τομείς παραγωγής και όχι μονοδιάστατα στον τουρισμό, στις υπηρεσίες και στις μεταφορές που πλήττονται ιδιαίτερα από την πανδημία».

Ο Γιώργος Γαβρήλος κατέληξε λέγοντας «Μια πειστική εναλλακτική πρόταση του  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, που θα στηρίζει την κοινωνία και θα δίνει προοπτική στις νέες γενιές για να μείνουν και να εργαστούν με αξιοπρέπεια στον τόπο μας, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία με προοδευτικό πρόσημο».