Σάκης Ρουβάς: Δεν σκοπεύω να κυλιστώ στο βούρκο που βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης.

147

Στοιχεία από fb της Eirini Pagaki

ΡΟΥΒΑΣ – ΠΟΛΑΚΗΣ 1-0

Γράφει ο Σάκης Ρουβάς το παρακάτω κείμενο το οποίο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες παντού , τελικά ο Πολάκης δεν είναι μόνο κλέφτης και απατεώνας είναι και εμμονικός με τα social media….και φοβάται την αλήθεια επίσης, αφού ο Σάκης στην εκπομπή του αειμνήστου κ.Αναστασιάδη το 2012 είχε πει ότι δεν τον τρόμαξε η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή αφού ήταν απόρροια όλου αυτού που συνέβαινε εκείνη την εποχή.

Διαφωνεί κανένας από εμάς σε αυτό ; Ρητορική ερώτηση.

Επίσης το ότι κάποιοι ήθελαν να ποινικοποιήσουν το Πατριωτικό στοιχείο μέσω του μαύρου φασισμού της Χρυσής Αυγής είναι ακόμη μια μεγάλη αλήθεια και δυστυχώς τα κατάφεραν για πολλά χρόνια .

Εγώ θα πω ένα μεγάλο μπράβο στο Σάκη για το εξώδικο μακάρι η Δικαιοσύνη να κάνει την ίδια καλή δουλειά που έκανε στον μαύρο φασισμό και στην περίπτωση των ψυχικά διαταραγμένων ατόμων όπως ο Πολάκης και η συμμορία του που είναι δυστυχώς εκτός φυλακής!

Σάκης Ρουβάς: ” Ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει να επιδίδεται σε μία προσπάθεια εξαπάτησης της κοινής γνώμης, χρησιμοποιώντας το πρόσωπό μου, βλάπτοντας την τιμή και την υπόληψή μου. «Αποκαλύπτει» λοιπόν, ότι ακολουθούσα τον λογαριασμό του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Κατά τον κ. Πολάκη, αυτό τεκμηριώνει και υποστήριξη προς τον συγκεκριμένο βουλευτή! Είναι προφανές ότι παίζει με τη νοημοσύνη μας. Και αποκαλυπτικό για τον τρόπο που πολιτεύεται καθώς σκόπιμα αποκρύπτει ότι στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (twitter) ακολουθούσα τους λογαριασμούς πολλών πολιτικών προσώπων όπως του κ. Αλέξη Τσίπρα, του κ. Αντώνη Σαμαρά, του κ. Πάνου Καμμένου της κυρίας Λιάνας Κανέλλη, της κυρίας Φώφης Γεννηματά, του κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ήταν μία ταραγμένη περίοδος και ήθελα να έχω πλήρη εικόνα για όσα λένε και πώς αντιπαρατίθενται οι πολιτικοί αρχηγοί και τα στελέχη των κομμάτων. Το να παρακολουθείς κάποιον, δεν σημαίνει ότι τον υποστηρίζεις. Δεν σκοπεύω να κυλιστώ στο βούρκο που βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης. Του απέστειλα εξώδικη δήλωση ζητώντας να ανακαλέσει. Αν δεν το κάνει, τον προκαλώ να σταθεί απέναντι μου, ενώπιον της Δικαιοσύνης. Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι, όπως συνηθίζει, θα πάει να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία, προσβάλλοντας για άλλη μία φορά αυτό που επικαλείται συνέχεια: την κρητική λεβεντιά.”