Κλέψε άνετα… Κάψε ότι καίγεται… Σπάσε ότι θέλεις… Βίασε χωρίς άγχος… Σκότωσε όποιον γουστάρεις …αρκεί…

807
ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αφιερωμένο στους κατοίκους μιας χώρας με μεγαλειώδη Ιστορία που κατάντησε μπανανία….

 

Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος….

Η καθημερινότητα που ζούμε μας διδάσκει ότι μπορείς να κάνεις τα εξής:

– Κλέψε άνετα:

Αρκεί να είσαι “ευπαθής” Συνήθως θα πας μια βολτίτσα στον εισαγγελέα της περιοχής σου και κάποιος δικηγόρος θα σε βγάλει αμέσως ή στη χειρότερη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα…

Αρκεί να είσαι “επιφανής”. Βλέπε τις περιπτώσεις ENERGA -ALTER -Υπόθεση «κόκας» στο Κολωνάκι (επιχειρηματίας με παρουσιαστή με ηθοποιό συν ο γιος της) και πολλών άλλων…. Αθωώσεις και παραγραφές με το κιλό σε τιμή ευκαιρίας….

Αρκεί αν είσαι αιρετός με «κάλυψη». Βλέπε την απαλλαγή όλων των αιρετών με κατεπείγουσα διάταξη νομού στη Βουλή (επί ΣΥΡΙΖΑ) λίγο πριν τις εκλογές. Πολλά ονόματα μέσα σε μια μεγάαααλη λίστα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που μας κουνάει κάθε ημέρα το δάχτυλο τώρα…(Χαρδαλιάς-τεως Δήμαρχος Βύρωνα)

– Κάψε ότι καίγεται

Αρκεί να είναι: 

*ο Άγνωστος Στρατιώτης στο Σύνταγμα

*Η MARFIN

*κάποιο Πανεπιστήμιο κλπ…

Τις προυποθέσεις τις είπαμε έτσι;…Μην κάνετε κανένα λάθος και χτυπήσει κανένα χαλίκι ή πέσει κανένα γιαούρτι σε αριστερό μαγαζάκι ή άνθρωπο!!… Ζήτω που καήκατε…. 120 χρόνια πρωτοσέλιδο θα σας έχουν οι αριστερές φυλλάδες και 1 αιώνα θα σας διαπομπεύουν επίσης όλοι οι υπόλοιποι που έχουν παραδοθεί στο “ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς”
…πφφφφ

– Σπάσε ότι θέλεις:

Μπορείς να σπάσεις μαγαζιά -βιτρίνες -αυτοκίνητα -δημόσια και ιδιωτική περιουσία -αγάλματα (αρκεί να μην είναι του Λένιν-Στάλιν ή κάποιες “περίεργες” συνθέσεις/αναζητήσεις αριστερών ή αριστερόστροφων καλλιτεχνών που για δεκαετίες να τα κοιτάς δεν ξέρεις τι θέλει να πει ο ποιητής) κλπ…..

Μπορείς να σπάσεις λοιπόν ότι θέλεις αρκεί να φοράς κουκούλα -να είσαι μέλος αναρχικής ή ακροαριστερής ή αριστερής οργάνωσης ή να είσαι γόνος οικογενείας…

Τις περισσότερες φορές αυτά τα δύο (αναρχικός/αριστερός—γόνος) πάνε πακέτο

– Βίασε χωρίς άγχος:  

Το παράδειγμα της Μυρτώς είναι χαρακτηριστικό. Πορείες έξω από το δικαστήριο αριστερών οργανώσεων υπέρ του βιαστή και παραλίγο Πακιστανού δολοφόνου. Μια δικηγόρος (η δικηγόρος του) να λέει χωρίς  ντροπή ότι «Το παιδί είχε στέρηση» «Το παιδί έκανε ότι του λέει η κουλτούρα του»…. Δηλαδή εν ολίγοις τι σου λένε οι αριστεροί; Μην αντιστέκεστε. Καθήστε να το απολαύσετε. Καλοδεχούμενες όλες οι Φυλές του Ισραήλ στη χώρα μας μαζί με τις κουλτούρες τους— Ρατσιστές όσοι λένε το αντίθετο και δεν θέλουν να τους βιάζουν….

Υπάρχει επίσης και το πρόσφατο παράδειγμα Ο Αφγανός βιαστής και φονιάς της 19χρονης στη Γερμανία που είχε αποφυλακιστεί με τον Νόμο Παρασκευόπουλου. Ο Αφγανός παράνομος μετανάστης που βίασε και σκότωσε στη Γερμανία την 19χρονη κόρη υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΕ, είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα το 2013 για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος μiας 20χρονης στην Κέρκυρα και κάνοντας χρήση του Νόμου Παρασκευόπουλου απελευθερώθηκε και βρέθηκε στην Αυστρία και ύστερα στην Γερμανία…

Και πολλά άλλα υπάρχουν….

– Σκότωσε όποιον γουστάρεις

Ξαναγυρνάμε στην αρχική προϋπόθεση να είσαι αναρχικός -ακροαριστερός -αριστερός -παρακρατικός κλπ παραφυάδες….

Αρκεί αυτοί που σκοτώνεις να είναι:

Από τη 17 Νοέμβρη έχουμε  τους εξής δολοφονημένους. Μάλλιος Ε., Μπάμπαλης Π., Πέτρου Π., Σταμούλης Σωτ., Αθανασιάδης Τζώρτζης, Βελούτσος Ν., Μάτης Χ., Μομφεράτος Ν., Ρουσέτης Π., Γεωργακόπουλος Ν., Θεοφανόπουλος Γ., Δουγένης Γ., Γεωργίου Γ., Μπούρας Β., Πανταζόπουλος Γ., Τσιμπούρης Μιχ., Αγγελόπουλος Δ., Αθανασιάδης-Μποδοσάκης Αλεξ., Ανδρουλιδάκης Κ., Βερνάρδος Αν., Μπακογιάννης Παύλος, Μαράτος Μ., Βάρης Ι., Στρεγγαλινού Ολγα, Βέρα Γεωργία, Κυριακόπουλος Βασίλειος, Σεϊτανίδης Δ., Καυκάς Ι., Παπασωτηρόπουλος Γ., Αξαρλιάν Θάνος, Βρανόπουλος Μιχ., Βέλιος Απ., Περατικός Κωστής, Κωνσταντίνου Βιργινία. Και οι αλλοδαποί Γουέλς Ρ., Τσάντες Τζ., Νορντίν Γουίλ., Στιούαρτ Ρ., Τσετίν Γκ., Σιπαχιόγλου Ομέρ και Σόντερς Στίβεν.

Επίσης, από την ίδια οργάνωση, τραυματίστηκαν ο αμερικανός λοχίας Ρόμπερτ Τσαντ, ο Παναγιώτης Ρουσέτης (οδηγός του Μομφερράτου), ο γιατρός Ζαχαρίας Καψαλάκης, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Ταρασουλέας, ο τότε βουλευτής του ΠαΣοΚ Γιώργος Πέτσος, ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο οδηγός του, ο τούρκος επιτετραμμένος Ντενίζ Μπουλούκμπακσι, ο οδηγός του, η ιδιαιτέρα του και μία διερχόμενη πολίτις, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παλαιοκρασάς και ο τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Παπαδημητρίου.

Από την οργάνωση «1η Μάη» τραυματίστηκε ο τότε πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Ραυτόπουλος και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Θεόδωρος Βερνάρδος. Από την «Αντικρατική Πάλη» δολοφονήθηκαν ο εισαγγελέας Γεώργιος Θεοφανόπουλος και οι συνοδοί χρηματαποστολής Γ. Πανταζόπουλος και Μ. Τσιμπούρης.

Από την «Επαναστατική Μαχητική Αριστερά» έχουμε τον τραυματισμό 39 επιβατών λεωφορείου από έκρηξη βόμβας (31.10.1985). Από την «Επαναστατική Αλληλεγγύη» δολοφονήθηκε ο ψυχίατρος των φυλακών Κορυδαλλού Μάριος Μαράτος (19.2.90).Από τους «Επαναστατικούς Πυρήνες» δολοφονήθηκε η υπάλληλος Ασφαλιστικής Εταιρείας Βιργινία Κωνσταντίνου, ενώ τραυματίστηκε και 30χρονος συνάδελφός της. Στον «Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα» οφείλεται ο τραυματισμός τριών διερχομένων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος (12.12.2005).

Από τις Συνομωσίες των πυρήνων της Φωτιάς, έχουμε τη δολοφονία του Δημήτρη Μίχα, του 53χρονου οδηγού ταξί που προσπάθησε να τους σταματήσει μετά από ληστεία τράπεζας στις 19.08. 2012. Από τη Σέχτα των Επαναστατών έχουμε τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια στις 19.07.2010 στο κατώφλι του σπιτιού του.

Μία ξεχωριστή κατηγορία είναι οι ένστολοι αποδέκτες του μένους της αριστερής δολοφονικής μανίας. Ο κατάλογος των δολοφονηθέντων αστυνομικών, μετά το 1981περιλαμβάνουν, τον αστυφύλακας Χρήστο Μάτη, φρουρό σε υποκατάστημα της Εθνικής στα Πετράλωνα, δολοφονήθηκε από τη «17 Νοέμβρη» (24.12.1984).
Οι αρχιφύλακες Βασίλειος Μπούρας και Γεώργιος Γεωργίου και ο ανθυπαστυνόμος Γεώργιος Δουγένης τραυματίστηκαν θανάσιμα σε ένοπλη συμπλοκή με μέλη της «Αντικρατικής Πάλης», όπου πρόλαβαν αμυνόμενοι να σκοτώσουν τον διάσημο «ήρωα» των τρομοκρατών Χρ. Τσουτσουβή (15.5.1985).
Ο αρχιφύλακας Νικόλαος Γεωργακόπουλος τραυματίστηκε θανάσιμα σε υπηρεσιακό λεωφορείο από έκρηξη βόμβας, που πυροδότησε η «17 Νοέμβρη», (26.11.1985). Ο υπαστυνόμος β΄ Νικόλαος Τσιμπούρας δολοφονήθηκε εν υπηρεσία (2.2.91).Ο αρχιφύλακας Ιωάννης Βάρης έχασε τη ζωή του σε υπηρεσιακό λεωφορείο από αντιαρματικό βλήμα που εκτόξευσε η «17 Νοέμβρη».

Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Απόστολος Βέλλιος τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετήσει η οργάνωση «ΕΛΑ» (19.9.94). Ο αστυφύλακας Κωνσταντίνος Ζάμπαλας δολοφονήθηκε μέσα στο δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων (7.11.94).Ο ανθυπαστυνόμος Αναστάσιος Μηζύθρας δολοφονήθηκε από άγνωστους μασκοφόρους στην πρεσβεία της Ελλάδας στην Τιφλίδα Γεωργίας.
Ο Χαράλαμπος Αμανατίδης, σκοπός στην οικία του στρατιωτικού ακολούθου της βρετανικής πρεσβείας, δολοφονήθηκε από άγνωστους τρομοκράτες, με πυροβόλο όπλο.

Ο αρχιφύλακας Αντώνιος-Νεκτάριος Σάββας δολοφονήθηκε στα Άνω Πατήσια, από τη Σέχτα Επαναστατών, ενώ φρουρούσε οικία υπό προστασία μάρτυρος κατά τρομοκρατικής οργάνωσης και την Πέμπτη 24.6.2010 δολοφονήθηκε από βόμβα στο γραφείο του ο υπασπιστής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Βασιλάκης.

Όσο για τους τρεις νεαρούς αστυνομικούς που τραυματίστηκαν από τα πυρά των μελών του «Επαναστατικού Αγώνα» και της οργάνωσης Ο.Π.Λ.Α. στις 28.10.2009, ανεβαίνει ο καθένας τον δικό του Γολγοθά. Αν και έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, κανένας δεν δουλεύει, βρίσκονται όλοι σε αναρρωτική άδεια και κλεισμένοι στον εαυτό τους. Ο Διαμαντής Μαντζούνης, με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα καλοκαίρια ζει στο χωριό του στην Κυπαρισσία. Η ειδική φρουρός Σοφία Ψυχογιού επέστρεψε προσωρινά στο χωριό της, το Αθαμάνιο Άρτας, καθώς η κίνηση στο ένα της χέρι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ενώ ο ελαφρύτερα τραυματισμένος Γεώργιος Τζουμάνης αυτή την εποχή πηγαινοέρχεται στο Κάστρο Βοιωτίας έχοντας αναρρωτική άδεια τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο.

Ας περάσουμε και στις στυγνές δολοφονίες από αναρχικούς –παρακρατικούς και κουκουλοφόρους που χαίρουν της απόλυτης προστασίας και ασυλίας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στις 11.01.1991 καίγονται ζωντανοί από ρίψη μολότοφ μέσα στο μέγαρο που στέγαζε το πολυκατάστημα Κ. Μαρούσης οι Περικλής Ρεπαπής που είχε στον 6ο όροφο γραφείο μηχανογράφησης, ο 60χρονος χρυσοχόος Γιάννης Μεμετζίδης, που εργαζόταν στον 1ο όροφο και ο 57χρονος δικηγόρος Εμμανουήλ Κοντόπουλος που βρέθηκε εγκλωβισμένος στο ασανσέρ.
Απανθρακωμένο βρέθηκε και το πτώμα ενός ακόμη νεαρού, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.  Στις 05.05.2010, πέθαναν από ασφυξία μετά από ρίψη βόμβας μολότοφ μέσα στην τράπεζα Μarfin, οι Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο παιδί της, καθότι ήταν έγκυος), Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης.

Στη λίστα με τους νεκρούς της αριστερής βίας (από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα), προστέθηκαν 2 ακόμη πρόσωπα:

Γεώργιος Φουντούλης και Μάνος Καπελώνης. Δολοφονήθηκαν την Παρασκευή 1/11/2013, έξω από τα γραφεία της Χρ. Αυγής, στο Ν. Ηράκλειο.

Ένας ακόμη, ο Αλέξανδρος Γέροντας, βαριά τραυματισμένος

Η λίστα με τους τραυματίες (την έχω) είναι ατέλειωτη…..

Σκότωσε λοιπόν και είσαι στο απυρόβλητο ή χαίρεις της αγάπης και της συμπόνοιας των ΜΜΕ αρκεί αν μην είσαι ΔΕΞΙΟΣ -ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ -ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ -ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΣ και γενικά Έλληνας με όνομα -επώνυμο -διεύθυνση -ΑΦΜ κλπ….

Τότε θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι της σπίλωσης από τα ΜΜΕ. Η δικαιοσύνη ξαφνικά θα ξε-τυφλωθεί και με το σπαθί της θα σου πάρει το κεφάλι και φυσικά εσύ και το περιβάλλον που θα σε στηρίξει να εξοβελιστείτε στο πυρ το εξώτερο….

Τέλος, μπορείς να σπας, να καις και να κλείνεις δρόμους παράλληλα αρκεί αν είσαι ευπαθής….

Αλίμονο σου εάν είσαι αγρότης, άνεργος, Ελληνόψυχος και ζητάς κάποια δικαιώματα ή το δίκιο της Μακεδονίας και της Κύπρου…

Έμπορος και ζητάς να σώσεις το μαγάζι και τους υπαλλήλούς σου…

Μαθητής και ζητάς τα αυτονόητα στη Παιδεία κλπ.

Θα πνιγείς στα καρκινικά χημικά και θα χορτάσει η καμπούρα σου ξύλο….

 

Τελικά, πείτε μου… Ζούμε σε μπανανία ή όχι;….

Ας αναφωνήσουμε λοιπόν ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (3 φορές παρακαλώ) όλοι μαζί, μήπως κρύβεται κάπου κοντά και μας ακούσει και βγει….