Η ζωή χωρίς τον σύντροφό σου είναι κενή. Έφυγε από τη ζωή, ο Βασίλης Σωτηρόπουλος, σύντροφος της Σωτηρίας Παπαδοπούλου

498
Ο εκλιπών Βασίλης Σωτηρόπουλος και η δημοσιογράφος Σωτηρία Παπαδοπούλου σε παλαιά φωτογραφία

Έφυγε από τη ζωή, το βράδυ της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου 2020, ο Βασίλης Σωτηρόπουλος. Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος, αδελφός του Δημήτρη Σωτηρόπουλου (Προέδρου της Κοινότητας Ελληνικού και της ΝΟΔΕ Αργολίδας Νέας Δημοκρατίας) υπήρξε επί χρόνια σύντροφος ζωής της γνωστής Αργείας Δημοσιογράφου Σωτηρίας Παπαδοπούλου (Διαχειρίστριας του site “παραπολιτικά αργολίδα”). Νοσηλευόταν σε μονάδα αυξημένης φροντίδας στο νοσοκομείο του Πύργου λόγω πολλαπλών χρόνιων καρδιακών και άλλων επιπλοκών της υγείας του.

Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος (απλή συνωνυμία με τον τέως Νομάρχη και Βουλευτή Αργολίδας) ήταν ένας ευφυής και με αστείρευτο χιούμορ άνθρωπος.

Υπήρξε ο έρωτας της ζωής της γνωστής δημοσιογράφου, η οποία και του είχε αφιερωθεί, φροντίζοντάς τον, τα τελευταία χρόνια.

Η σωρός μεταφέρθηκε για να ταφεί στην γενέτειρα γη της Αργολίδας.

Η σύντροφός του Σωτηρία, που βρισκόταν στο πλευρό του μέχρι την τευταία του στιγμή, τον αποχαιρέτησε με μια τρυφερή φράση στο προσωπικό της facebook «Καλό ταξίδι αγάπη μου, θα κοιμάσαι στην αγκαλιά των αγγέλων από απόψε. Καλή αντάμωση».

Το Site “παραπολιτικά αργολίδα”, όπως αναφέρει, θα παραμείνει χωρίς αναρτήσεις  για δύο ημέρες εις ένδειξη πένθους.

Στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ελληνικού συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στον Βασίλειο Σωτηρόπουλο που έφυγε από τη ζωή.

Η ταφή θα γίνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 16:15 και καλούνται όσοι πενθούν για την απώλειά του να παραστούν.