Εγκατέλειψαν το λιμάνι, αφήνοντας πίσω σοβαρές καταγγελίες

249

Γιατί έφυγαν τα καράβια….;

Με τυμπανοκρουσίες, πολλές φωτογραφίες και δώρα υποδεχτήκαμε τα κρουαζιερόπλοια τα οποία λόγω κωρονοϊου βρήκαν αγκυροβόλιο στο λιμάνι του Κατακόλου.

Σε ένα καταστροφικό για όλους καλοκαίρι,  η παρουσία των τριών καραβιών έδωσε μία νότα αισιοδοξίας  στο λιμάνι αλλά και κάποια σημαντικά έσοδα τόσο στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο όσο και στις λιγοστές ανοιχτές επιχειρήσεις του Κατακόλου.

 

Δυστυχώς όμως στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας τα δύο καράβια έφυγαν από το λιμάνι με προορισμό την Κέρκυρα αλλά και την Κρήτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας η πλοιοκτήτρια εταιρεία προέβη στην απόφαση αυτή, αφού το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου αδυνατούσε  να ανταποκριθεί στις ανάγκες συγκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων αλλά και των απορριμμάτων , αφού δεν διαθέτει τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις  από τους αρμόδιους φορείς.

Δεν τις διαθέτει αφού κανείς τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε για αυτό, γιατί μάλλον οι τοποθετημένες από την Δημοτική Αρχή  διοικήσεις του Λιμενικού Ταμείου είχαν άλλες προτεραιότητες….

Κατά τα άλλα μας φταίνε μόνο οι προηγούμενοι που δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους.

Εσείς έναν χρόνο τώρα τι έχετε κάνει για όλα τα παραπάνω; Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια….

Αξίζει να σημειωθεί ότι Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος Πύργου κ.Αντωνακόπουλος Τάκης 

ΠΗΓΗ :  olympianews.gr