ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ: Έλληνες ψηλά τις σημαίες

236

Σε πολλές πόλεις της χώρας ετοιμάζονται πρωτοβουλίες για να τιμηθεί το ιστορικό ΟΧΙ απέναντι στον ναζισμό και οι χιλιάδες ήρωες που έδωσαν το αίμα τους για να απελευθερωθεί η πατρίδα από την Κατοχή.

Ως γνωστό οι παρελάσεις φέτος απαγορεύτηκαν, λόγω  της επιδημιολογικής κρίσης και βάση του προγραμματισμού θα διεξαχθούν δοξολογίες και καταθέσεις στεφάνων στα Μνημεία Ηρώων, με περιορισμένη συμμετοχή, βάση πρωτοκόλλου. Βέβαια η συγκέντρωση 20.000 διαδηλωτών στην Αθήνα την ημέρα της απόφασης για την καταδίκη της ΧΑ, δεν αποτέλεσε πρόβλημα για την πολιτεία και τα πολιτικά κόμματα που συμμετείχαν.

 

Από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, είναι ο δήμαρχος Άργους -Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος έχει ήδη δώσει εντολή στο επιτελείο του να οργανώσει  μηχανοκίνητη πορεία την 28η Οκτωβρίου, στο Άργος την ώρα που κανονικά θα γινόταν η παρέλαση. Σεβόμενοι τα μέτρα για τον κορονοϊό, έχουν δοθεί οι οδηγίες να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Άλλωστε το είδος της δράσης έχει αυτό το νόημα να μην υπάρξει συγχρωτισμός πολιτών.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ετοιμάζεται μια μεγαλειώδης μηχανοκίνητη πορεία με εκατοντάδες γαλανόλευκες σημαίες και εμβατήρια στο κέντρο του Άργους, ενώ στο σχεδιασμό υπάρχει και διοργάνωση μικρότερης εμβέλειας μηχανοκίνητων πορειών σε δημοτικά διαμερίσματα.

ΠΗΓΗ: https://www.otavoice.gr