Δήμος Άργους-Μυκηνών:  «Πρόσκληση σε τοπικούς  παραγωγούς για προβολή των προϊόντων τους»

90

Ο επιχειρηματίας κ. Παύλος Ευμορφίδης, ιδιοκτήτης της διεθνούς εταιρείας Cocomat σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Άργους Μυκηνών, προτίθεται να φιλοξενήσει, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, τις “Εβδομάδες Προβολής” σε καταστήματά του στα πιο κεντρικά σημεία μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων όπως το Ντίσελντορφ, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ και η Βαρκελώνη.

Στις “Εβδομάδες Προβολής” θα φιλοξενηθούν Πελοποννήσιοι Παραγωγοί, Τυποποιητές, Επιχειρηματίες Τουρισμού που επιθυμούν να «ταξιδέψουν» τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους  ή τις καινοτόμες ιδέες των StartupEπιχειρήσεων τους στο εξωτερικό.

Η συγκεκριμένη δράση θα περιλαμβάνει τέσσερις (4) παρουσιάσεις, “Εβδομάδες Προβολής” ,  οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε διάρκεια ενός μήνα, αρχής γενομένης από την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου έως και την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε μια προσπάθεια ανάδειξης των τοπικών προϊόντων  του τόπου μας προσκαλεί όσους παραγωγούς του Δήμου μας επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον  κ.Ευμορφίδη, να επικοινωνήσουν με τον αντιδήμαρχο αρμόδιο σε θέματα τουρισμού κ.Παναγιώτη Σχοινοχωρίτη στο τηλέφωνο 6976404004.