ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κρύβουν την αλήθεια για τις εστίες των κρουσμάτων Covid -19, στην Αττική. Οι φωλιές των παρανόμων μεταναστών και η ευθύνη του Δημάρχου Μπακογιάννη

232

Είναι εξοργιστικός και εγκληματικός ο τρόπος που αντιμετωπίζεται ο εντοπισμός και η διάδοση του Κορωναϊού στην Αττική (και από εκεί σε όλη την επικράτεια), από τα όργανα της κυβέρνησης. “Κλείνουν τα μάτια” και αρνούνται να παρέμβουν στις δεκάδες εστίες εκκόλαψης της επιδημίας οι οποίες βρίσκονται στους απάνθρωπους χώρους κατοικίας παρανόμων μεταναστών στην περιοχή της Ομόνοιας και όχι μόνον.

Παράνομοι μετανάστες που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας, στοιβαγμένοι σε ακατάλληλους χώρους και χωρίς τήρηση όρων υγιεινής, αποτελούν ήδη το 40% έως 60% των ασθενών που νοσηλεύονται στο μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, “Σωτηρία” και “Ευαγγελισμός”.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε σήμερα το πρωί (15-9-2020) από τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, στην ενημερωτική εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο κανάλι ΟΡΕΝ.

Όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Γιαννάκος, οι παράνομοι μετανάστες προσέρχονται στα τρία μεγάλα νοσοκομεία μόνον όταν η κατάστασή τους έχει γίνει ιδιαιτέρως σοβαρή και έχουν φτάσει σήμερα να αποτελούν τον κύριο όγκο των νοσηλευομένων από τον Κορωναϊό, εντός των μεγάλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ εξέφρασε την άποψη ότι, οι παράνομοι μετανάστες, που κυκλοφορούν και έρχονται σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους ο καθένας, λειτουργούν ως αναμεταδότες του ιού, καθ’ όλη την χρονική διάρκεια της ασθενείας τους, η οποία προηγείται της εισόδου τους στα νοσοκομεία.

Παρακολουθείστε το σχετικό Βίντεο (από το μέχρι το 1.32’. 10’’ 1.36’.37’’ https://www.tvopen.gr/watch/38912/oraellados152f092f2020