Ευγνώμονες οι Καρδιτσιώτες δηλώνουν για την βοήθεια των Αργείων «Μας ήρθε πάνω στην κατάλληλη ώρα»

353
Πρώτοι απ' όλους τους Δήμους, οι Αργείοι έσπευσαν σε βοήθεια των Καρδιτσιωτών και του Μουζακίου

Η αποστολή βοήθειας του Δήμου Άργους Μυκηνών προς τους κατοίκους της Καρδίτσας και του Μουζακίου, έφτασε στις πληγείσες περιοχές σήμερα το πρωί (Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020).

Όπως χαρακτηριστικά θα ακούσετε να λέει, με ευγνωμοσύνη, η Ουρανία Σούφλα, Αντιδήμαρχος Καρδίτσας με αρμοδιότητες Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών -Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης  στο βίντεο, «Μας ήρθε πάνω στην κατάλληλη ώρα».

Η βοήθεια προς τους συνέλληνες παραδόθηκε από τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γκαβούνο και τον Αντιπρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης ΑΡΓΩ, Ανδρέα Σαρρή, στον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλειο Τσιάκο.

Πρόκειται για 1.500 (περίπου) κουβέρτες, μερικούς τόνους λάδι σε συσκευασία των δύο λίτρων, χιλιάδες τετράδια, και στυλό, (γραφική ύλη για τα σχολεία), Α4 χαρτί, τρόφιμα μακράς διάρκειας κ.λ.π.

«Η Καρδίτσα και του Μουζάκι, αυτή την ώρα παραλαμβάνουν τα προϊόντα που όλοι μαζί συλλέξαμε! Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συνδημότες μας για την προσφορά τους» έγραψε νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αποδίδοντας τα εύσημα στους συνδημότες του που έσπευσαν να ανταποκριθούν γενναιόδωρα στην έκκληση που τους έκανε για συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας στους πληγέντες Έλληνες των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου.

Δείτε στο video την έκφραση ευγνωμοσύνης της Ουρανίας Σούφλα, Αντιδημάρχου Καρδίτσας.

https://youtu.be/Uv2kMjm3XKo?t=22