Εκτός Πολιτικής Ορθότητας (Σχόλια από το διαδίκτυο της 29-9-2020)

204
  1. Ο γιος της Ντόρας κοστίζει πολλά εκατομμύρια
Αντωνόπουλος

Ο γυιός της Ντόρας, Δήμαρχος Αθηναίων, ο μέγας «π……λας , εφάρμοσε στο κέντρο των Αθηνών, στην οδό Πανεπιστημίου μία μελέτη εξομοιωτή, η οποία τελικά εξελίχθη σε μέγα φιάσκο και κόστισε στους δημότες Αθηναίων 2 εκατομμύρια ευρώ!

Αναμένω τι θα πει ο αρμόδιος Εισαγγελέας, μετά τη μήνυση που έχει υποβληθεί! Επίσης αναμένω την αντίδραση των Αθηναίων, για αυτό το πολιτικό «β….ένο», που ανέδειξαν για Δήμαρχο!

Argiris Antonopulos Antonopoulos

 

  1. Αντιπαράθεση ἑνός βιολόγου μέ ἕναν ποιητή
Παναγιωτακόπουλος

Τό μυστήριο τῆς Θείας Εὐχαριστίας, νομίζω πῶς ὀνομάζεται μυστήριο, ἐπειδή δέν μπορεῖ ἡ ἀνθρώπινη λογική νά ἐξηγήσει ἀκριβῶς τό τί συμβαίνει κατά τήν τέλεσή του. Ὑπό αὐτή τήν ἔννοια, ἡ ὅποια λογική ἐπιχειρηματολογία ἐπί τοῦ θέματος, μᾶλλον εἶναι παράλογη…

Στήν οὐσία της ἡ ὅλη συζήτηση εἶναι μία ἀντιπαράθεση μεταξύ ὀρθολογισμοῦ καί ἀνορθολογισμοῦ. Εἶναι σάν τήν ἀντιπαράθεση ἑνός βιολόγου μέ ἕναν ποιητή, σχετικά μέ τό τί εἶναι ὁ ἔρωτας…

Γιάννης Παναγιωτακόπουλος

  1. Υποστήριξης των αυτοχθόνων φυλών και η επιβίωση του κτηνοτρόφου
Νάμινι

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη Διάσκεψη, έγινε στην Δυτ. Μακεδονία την Παρασκευή.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων το γίδινο γάλα και οι πολύπλευρες προοπτικές του, τα πλεονεκτήματα της φέτας έναντι άλλων τυριών, η υγεία και ευζωία των ζώων ως παράμετρος παραγωγικότητας, η αναγκαιότητα υποστήριξης των αυτοχθόνων φυλών και η επιβίωση του κτηνοτρόφου ως αγροεπιχειρηματία.

Παράλληλα, έγινε μία εισαγωγική προσέγγιση σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης Υπαίθρου, τα Διδακτικά και Κοινωνικά Αγροκτήματα. Ένα μοντέλο που χαίρει ευρείας αποδοχής, ιδιαίτερα σε Ευρωπαϊκές χώρες με ορεινό και ημιορεινό γεωμορφολογικό ανάγλυφο, όπως αυτό της Δ. Μακεδονίας.

Elena Namini

  1. Ότι θέλουν το κάνουν… Ότι δεν θέλουν δεν το κάνουν

12 ώρες χρειάστηκαν για να έχουν κρεβάτια και φαγητό, οι λαθρομετανάστες της Μόριας, που έκαψαν οι ίδιοι τον καταυλισμό τους, ζημιώνοντας το Ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

12 μέρες μετά, οι Έλληνες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων κοιμούνται μέσα στις λάσπες, τρώνε φρυγανιές και νερό και κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί από το Ελληνικό κράτος και ας έχουν πληρώσει στο Ελληνικό Δημόσιο, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ζω για τη στιγμή που θα σας παίρνουν τα κεφάλια αυτοί, οι σύμμαχοι των Τούρκων που τόσο φροντίζετε.

Christina Kristinaki

  1. Είναι καινούρια συνταγή
Κόκκινος

 

Πρέπει να είναι η πρώτη πανδημία στην ιστορία της ανθρωπότητας που αντιμετωπίζεται με πρόστιμα … αντί για φάρμακα

Nikos Kokkinos