Εκτός Πολιτικής Ορθότητας (Σχόλια από το διαδίκτυο της 23-9-2020)

277
  1. Οι σημερινοί δικαστές θυμούνται τον Τερσέτη και τον Πολυζωίδη;
Σπίνος

Με αφορμή το προηγούμενο post που αφορά την καταδίκη του κτηνοτρόφου στον Έβρο και τη λειτουργία της δικαιοσύνης στη χώρα μας.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο της Τρίπολης βρίσκονται οι ανδριάντες των Γεώργιου Τερτσέτη και Αναστάσιου Πολυζωίδη, των μόνων δικαστών που αρνήθηκαν να υπογράψουν την καταδίκη των ηρώων της Επανάστασης και του Έθνους, Κολοκοτρώνη και Πλαπούτα. Είναι οι μόνοι που μπορούν και αντικρίζουν κατάματα το Γέρο του Μοριά, το άγαλμα του οποίου είναι τοποθετημένο ακριβώς απέναντι, στην πλατεία Άρεως.

Αιώνια τιμή λοιπόν σε όσους τιμούν με θάρρος και αξιοπρέπεια το δικαστικό αξίωμα

Petros K. Spinos

  1. Οι Εθνικιστές υποψήφιοι “σαρώνουν” στην Ιταλία
Κρητικόπουλος

H Γεωργία Μελόνι με τα υπερεθνικιστικό κόμμα “Αδέλφια της Ιταλίας”, σάρωσε στις τοπικές εκλογές της Ιταλίας.

Ο Σαλβίνι, για όσους δεν γνωρίζουν, ανήκει σε άλλο εθνικιστικό κόμμα (ο οποίος σάρωσε και αυτός).

Καταλαβαίνετε τι θα γίνει στις Ιταλικές Εθνικές Εκλογεές ή να σας το κάνω πενηνταράκια;

Απόστολος Κρητικόπουλος

  1. Η Αυτοδιοίκηση να σταματήσει να είναι υπηρέτρια της Κεντρικής Εξουσίας
Κουριαννίδης

Αυτός που υπουργεύει στο Εσωτερικών, χωρίς ίχνος ντροπής, είπε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι υποχρεωμένη να προτείνει τόπους και τρόπους στέγασης των λαθρομεταναστών!

Κύριε Θεοδωρικάκε, η μόνη υποχρέωση που έχουν οι τοπικές αρχές είναι να σταματήσουν να διευκολύνουν επιτέλους τους διαλυτικούς σχεδιασμούς της κεντρικής εξουσίας. Μόνο έτσι είναι πιθανό να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της η κυβέρνηση απελαύνοντας άμεσα όλους τους μεμονωμένους λαθρομετανάστες και επαναπατρίζοντας σταδιακά οικογένειες και τα όποια ασυνόδευτα ανήλικα.

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

  1. Το όπλο του φόβου θα τους γυρίσει μπούμερανγκ
Κότσαρη

Δεν μου κάνει εντύπωση ο κόσμος που φοβάται, εδώ και μήνες αυτό τον δίδαξαν να κάνει.

Πολλά ερωτηματικά μου γεννιούνται για τον ποιον φοβούνται τόσο πολύ αυτοί που διασπείρουν αυτόν τον τρόμο καταλαβαίνοντας και οι ίδιοι φυσικά πόσο εμφανή είναι πλέον τα ψέματά τους. Νιώθω σαν να προκαλούν την αντίδραση, σαν να σπρώχνουν την κατάσταση για να δοκιμάσουν τα όρια του λαού. Είναι τόσο σίγουροι ότι “μπήκε το νερό στ’ αυλάκι” και μπορούν να κατευθύνουν τα πάντα ή ακούμε τον βρυχηθμό του τέρατος πριν ξεψυχήσει;;

Είναι δυνατόν να πιστέψουν και να πράξουν κάποιοι αυτά που λέγονται; Να μένουν μακριά από τα παιδιά τους, να μην τα αγκαλιάζουν;

Προσπαθούν να εκπαιδεύσουν άβουλα όντα, κατευθυνόμενα ρομποτάκια, άρρωστο μέλλον κι όχι σκεπτόμενους ενήλικες.

Ψεύδονται στα εθνικά ζητήματα, αφήνουν την χώρα να καίγεται, να καταστρέφεται από τους λάθρο, και μας οδηγούν σε έναν “μασκοεμφύλιο” ώστε να δεχτούμε την πολυπόθητη για αυτούς πολυπολιτισμικότητα, τον διαμελισμό της πατρίδας μας, την φτώχυνση…. κι όλα αυτά χωρίς καμία αντίδραση.

Πιστεύω όμως ότι η χαρά τους δεν θα κρατήσει για πολύ!

Χριστίνα Κότσαρη

  1. Η Τουρκική προπαγάνδα διαδίδεται μέσω Facebook
Δημητρόπουλος

Στην ροή των ενημερώσεων μου, εδώ στο FaceBook, εμφανίστηκε ένα motivational video του TMT για τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. Επέλεξα να δω τον λόγο, για τον οποίο μου εμφανίστηκε αυτό το βίντεο και η αυτοματοποιημένη απάντηση του FaceBook, με ενημέρωσε πως το βίντεο απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών, με τοποθεσία ΚΥΡΙΩΣ την Ελλάδα.

Δεν μου κάνει εντύπωση η χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, στα πλαίσια των Ψυχολογικών Επιχειρήσεων που υλοποιούν οι κουτοπόνηροι και θρασσείς Τούρκοι.

Επίσης δεν μου κάνει εντύπωση που, το κατά τα άλλα, ορθοπολιτικό FaceBook, παραμένει ορθοπολιτικό και σε αυτή την περίπτωση, αφού πληρώνεται αδρά απο τον ίδιο χρηματοδότη του ISIS (την Τουρκία).

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, το ορθοπολιτικό Facebook, δεν σηκώνει κουβέντα για anti-covid απόψεις, αντι ΛΟΑΤΚΙ, antiBLM κλπ.

Μάλλον το Facebook υπερεκτιμά τον εαυτό του

Υποσημειώνω πως το βίντεο του ΤΜΤ είναι τουλάχιστον για γέλια.

Νικ. Δημητρόπουλος