Εκτός Πολιτικής Ορθότητας (Σχόλια από το διαδίκτυο της 22-9-2020)

161
  1. Η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ διαμαρτύρεται

Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος, εσείς που έχετε αρνηθεί να συναντήσετε τους εκπροσώπους των Παμμακεδονικών και που σέβεστε την απαράδεκτη όπως εσείς χαρακτηρίσατε παλαιότερα, συμφωνία των Πρεσπών, πράγματι καταβάλατε προσπάθειες στήριξης και προώθησης της Κυβέρνησης των Σκοπίων; Ο κ. Ζάεφ ψεύδεται οπότε και έχετε χρέος να τον διαψεύσετε κατηγορηματικά ή λέει αλήθειες που απλά αποδεικνύουν τον ρόλο και της σημερινής Κυβέρνησης;

Πότε επιτέλους θα δώσετε μάχες όχι για τους γείτονες αλλά για τους Έλληνες και την Μακεδονία μας;

Dimitris Filippidis

  1. Η πονηριά των Ολλανδών με τα ασυνόδευτα ανήλικα

Η Ολλανδία έχει προσπαθήσει να αποφύγει τη μετεγκατάσταση στο έδαφός της “ασυνόδευτων ανήλικων” από την Ελλάδα. Γι αυτό προσέφερε την πρότυπη ιατρική μονάδα, που εγκαινίασε η πρόεδρος Σακεραλλοπούλου και καταστράφηκε στην πυρκαγιά που έβαλε η ομάδα Αφγανών -μεταξύ των οποίων και δυο “ασυνόδευτοι ανήλικοι”. Μετά από πιέσεις του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης η Ολλανδία δέχεται τη μετεγκατάσταση 50 “ασυνόδευτων ανήλικων”. Βάζει, όμως, έναν όρο: “να είναι κορίτσια κάτω των 14ων ετών”.

Αλλά δεν υπάρχουν κορίτσια κάτω των 14ων ετών ανάμεσα στα “ασυνόδευτα ανήλικα” (Πηγή: Καθημερινή 17/9/20).

Θεοδοσία Δάκογλου

  1. Αυτοί έκαναν την βρωμοδουλειά και εσείς βάλατε πλάτη

Αν μπορούσε να μιλήσει ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας θα σας πέταγε στα μούτρα το ανάθεμα και μια κλωτσιά στα πισινά … Ταυτίσατε την δεξιά παράταξη με τον εθνομηδενισμό και γίνατε όργανα της παγκόσμιας συμμορίας…. Ποια η διαφορά σας με αυτούς που εγκλημάτησαν…; Ο Καμμένος έδωσε τις ψήφους και εσείς βάλατε πλάτη νομιμοποιώντας στη Βουλή με τη συμμετοχή σας την προδοσία.

Αν είχατε αποχωρήσει δεν θα τολμούσαν ΠΟΤΕ να περάσουν το έκτρωμα. Απλά σας έκαναν την βρωμοδουλειά και εσείς βάλατε με τον τρόπο σας πλάτη…. Όλα στημένα όπως στημένα είναι όλα με την ελληνοτουρκική κρίση για να κάτσουμε στο τραπέζι να συζητήσουμε πόσα θα δώσουμε στον Ερντογάν.

Αθανάσιος Μπέλτσος

  1. Εκτός από ανίκανοι είναι και ασυντόνιστοι

Δύο ημέρες μετά τις ανακοινώσεις του Χαρδαλιά, εκατοντάδες επαγγελματίες της εστίασης με καφενεία, ταβέρνες, καφέ μπαρ κ.α. προσπαθούν να μάθουν αν επιτρέπεται να δουλέψουν με ζωντανή μουσική.

Από τον σημερινό τηλεφωνικό μαραθώνιο έχουμε τις εξής απαντήσεις:

– Υπ. Ανάπτυξης: Επιτρέπεται

– Γ.Γ. Εμπορίου: Δεν επιτρέπεται

– Δημοτική Αστυνομία: Μάλλον Επιτρέπεται

– Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Μάλλον δεν επιτρέπεται

– Ομοσπονδία Εστιατορικών Επαγγ: Μάλλον Επιτρέπεται

Με 2 πόντους για τις σίγουρες απαντήσεις και 1 πόντο για τα μάλλον, κερδάμε 4-3!!!

Το ματς συνεχίζεται…

Γιάννης Παναγιωτακόπουλος

  1. Προσοχή, μη ξεχνάτε τις ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ!!!!

Οι άνω των 65 είναι ευπαθείς, λόγω ηλικίας, και πρέπει να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους ΑΛΛΑ πρέπει να δουλέψουν μέχρι τα 67 για να συνταξιοδοτηθούν.

Δηλαδή νέοι για τη σύνταξη, γέροι για τον κορωνοϊό και “άντε να τελειώνουμε…” για το σύστημα.

Σημ.: Προσοχή, μη ξεχνάτε τις ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ!!!!

μαρια μαυριδου