Γνωρίζουν τους λόγους της διασποράς αλλά δεν παίρνουν τα αναγκαία μέτρα για λόγους σκοπιμότητας ή ανικανότητας

353

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ο αριθμός των κρουσμάτων δείχνει ότι το πρόβλημα μετάδοσης του Covid -19 εντοπίζεται στην Αττική και ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας, σε συγκεκριμένα δημοτικά διαμερίσματα.

Το https://akromolio.gr/έχει αποκαλύψει, ΕΔΩ, ότι ο πυρήνας εκκόλαψης του Κορωναϊού είναι τα Δημοτικά Διαμερίσματα του κέντρου της Αθήνας (Ομόνοια, Κυψέλη, Άγιος Παντελεήμονας). Εκεί όπου οι παράνομοι μετανάστες συνωστίζονται δέκα δέκα σε ένα διαμέρισμα, χωρίς στοιχειώδη μέτρα υγιεινής. Εκεί όπου οι συναλλαγές γίνονται παράνομα και χωρίς στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης. Εκεί όπου κανένας ΕΟΔΥ δεν τολμά να μπει και να ελέγξει την επιδημιολογική πραγματικότητα κάνοντας test αντισωμάτων, για άμεση εμφάνιση του αποτελέσματος.

Πολύδωρος Δάκογλου

Ο Κυρ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι «εξετάζεται η λήψη πρόσθετων μέτρων ελέγχου, ειδικά για ευάλωτες ομάδες», χωρίς όμως να κατανομάζει τα Δημοτικά Διαμερίσματα και την σύνθεση των ευάλωτων ομάδων. Βλέπετε, τα Δημοτικά Διαμερίσματα είναι στην διοικητική περιφέρεια του ανιψιού του, Κώστα Μπακογιάννη, και οι ευάλωτες ομάδες έχουν όνομα που δεν πρέπει να αναφέρεται, “λαθρομετανάστες”!

Φορτώνουν λοιπόν με περιοριστικά μέτρα τους Έλληνες, αποδομούν τους χώρους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιβάλουν πρόστιμα εκφοβισμού, σε μια προσπάθεια ελέγχου της κατάστασης.

Διακινούν εκατομμύρια με fast track διαδικασίες αλλά για να αγοράσουν (ή ακόμη καλύτερα, να κατασκευάσουν) 1.000 λεωφορεία καθυστερούν συστηματικά, βάζοντας τους εργαζόμενους να μετακινούνται μπουλουκιδόν, και τους ενοχοποιούν κι όλας γιατί δεν τηρούν τις αποστάσεις.

Για τους δύσπιστους, καταγράφω ότι οι λαθρομετανάστες, στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής “Σωτηρία” και “Ευαγγελισμός” ανέρχονται ήδη στο 40% έως 60% των νοσηλευομένων για Covid -19. Πιο συγκεκριμένα, οι 40 από τους 97 νοσηλευόμενους με συμπτώματα Κορωναϊού στο νοσοκομείο Σωτηρία και οι 34 από τους 66 νοσηλευόμενους στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός είναι αλλοδαποί.

Σχετικό Βίντεο ΕΔΩ (από το μέχρι το 1.32’. 10’’ 1.36’.37’’)

Σχετικά άρθρα ΕΔΩ και ΕΔΩ

Οι κυβερνώντες, δυστυχώς, αν και γνωρίζουν τις βασικές αιτίες της διασποράς δεν παίρνουν τα αναγκαία μέτρα για λόγους σκοπιμότητας ή ανικανότητας.