Ο Καμπόσος όλων των Ελλήνων. Η Καρδίτσα νοιώθει την ζεστή αγκαλιά των Αργείων

370
Δημήτρης Καμπόσος. Όλο και περισσότεροι Έλληνες μαθαίνουν γι' αυτόν.

του Νικηφόρου Λυκίδη

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Καμπόσου, τα όρια του Δήμου Άργους Μυκηνών διευρύνονται και αγκαλιάζουν όλη την Ελλάδα.

Η αλλαγή της εικόνας της πόλης του Άργους, και οι πρωτοβουλίες του Καμπόσου για τα Εθνικά και Κοινωνικά θέματα έχουν επικοινωνήσει παντού το όνομα του Δήμου, την ιστορία του Δήμου και φυσικά την εικόνα του αγωνιστή, εκσυγχρονιστή και αποτελεσματικού Δημάρχου.

ΚΑΜΠΟΣΟΣ. Πλατεία Συντάγματος. “Ψηλά τις Σημαίες μωρέ…!”

Οι ομιλίες του και οι περιοδείες του για το Μακεδονικό θέμα έχουν αποτυπωθεί σε πρωτοσέλιδα και τα σχετικά βίντεο έχουν γίνει “viral”. Στην Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, τον Πύργο και την Αθήνα κ.α., χιλιάδες είναι αυτοί που έχουν κορνιζάρει τον Ηγέτη των ονείρων τους να τους παρακινεί με την περίφημη φράση «…Ψηλά τα κεφάλια Έλληνες… Ψηλά τις σημαίες μωρέ»!

Η συμβολή του στην διεκδικητική στάση των Αυτοδιοικητικών έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση και έχει αναγνωρισθεί με την κατ’ επανάληψη εκλογή του ως Προέδρου «των Δήμων της Πελοποννήσου».

Θα πρέπει όμως να αναφερθεί και η εύστοχη και έγκαιρη δράση παροχής βοήθειας σε δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, παντού ανά την Ελλάδα.

Η εικόνα μιλάει μόνη της

Ο Έβρος όπου έφτασε το κομβόϊ με τις δύο νταλίκες εφόδια στήριξης των Αστυνομικών, των Εθνοφρουρών και των Στρατιωτικών, που κράτησαν τους λαθροεισβολείς μακρυά, ήταν μια κορυφαία δράση. Μια δράση που μπόρεσε να υλοποιηθεί χάρις στο υψηλό φρόνημα και την ευαισθησία των Αργείων.

Η Καρδίτσα σήμερα, είναι η καινούρια μεγάλη προσπάθεια! «Η τελειωμένη πόλη», όπως την χαρακτήρισε ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών (Καρδιτσιώτης) Ευθύμιος Λέκκας, θα αισθανθεί την φροντίδα και την αλληλεγγύη των Αργείων, χάρις στην νέα πρωτοβουλία του Καμπόσου και την μεγάλη καρδιά των Αργείων.

Από την Δευτέρα, ο Καμπόσος έκανε την έκκληση και το Δημοτικό Συμβούλιο έδωσε το παράδειγμα. (Διαβάστε ΕΔΩ ).  Από την Τρίτη, η Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ανοιχτή και υποδέχεται τις προσφορές σε Κουβέρτες, ρουχισμό και τρόφιμα μακράς διάρκειας (Γάλα, Μακαρώνια, Ρύζι) τα οποία παραλαμβάνουν υπάλληλοι και εθελοντές.

Ξημερώματα Παρασκευής (25-9-2020), θα ξεκινήσει η νταλίκα με τα εφόδια για τους πληγέντες Καρδιτσιώτες.

Μέχρι το βράδυ σήμερα (Πέμπτη 24-9-2020) προλαβαίνουμε να παραδώσουμε την δική μας συνεισφορά. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

Ακούστε την δημόσια έκκληση Καμπόσου: