ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ

112

Αναβρασμός στα Σωματεία της Αι Κατηγορίας από την τροποποιημένη (για ακόμη μία φορά) προκήρυξη της ηγεσίας της ΕΠΣΗ.

Και δικαιολογημένα βέβαια γιατί εδώ και ένα μήνα περίπου οι προκηρύξεις διαδέχονται η μία την άλλη καταλήγοντας σκουπιδόχαρτα.

Διαμαρτύρονται κάποιοι Παράγοντες βέβαια για τις τραγελαφικές αποφάσεις της ηγεσίας του Ηλειακού ποδοσφαίρου, αποφάσεις που πριν λίγες ημέρες υπερψήφισαν τα Σωματεία 43-0!!!

Ούτε στο Δημοψήφισμα του Παπαδόπουλου δεν έγινε αυτό!!! Δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει ένα όχι;;;

Τότε γιατί πήγατε εκεί;;

Κάποιοι λένε ότι πήγαν για την κλήρωση των Πρωταθλημάτων. Μα γι’ αυτό έβαλε την κλήρωση μαζί με την Γενική Συνέλευση για να σας μαζέψει.

Και αφού σας μάζεψε σας πέρασε ότι ήθελε σε μία Γενική Συνέλευση παρωδία, δεν είπε ούτε κουβέντα για την προκήρυξη και την επόμενη μέρα την άλλαξε, όπως άλλαξε και τις ημερομηνίες έναρξης των Πρωταθλημάτων, με δυο λόγια σας έγραψε ως συνήθως.

Σας είπε όμως μην ακούτε τους δημοσιογράφους μην διαβάζεται τις εφημερίδες παρά μόνο το site της Ένωσης. Σε ένα site που δεν υπάρχουν ποτέ πρακτικά Γενικής Συνέλευσης και αποφάσεις Δ.Σ.

Σας είπε ακόμη ότι είναι υπερήφανος που μόνο 7 ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή φέτος.

Δηλαδή την επόμενη 4ετία που φιλοδοξεί να διοικήσει την Ένωση 4Χ7=28 τουλάχιστον θα έχουν αποχωρήσει και αυτός θα είναι ακόμη υπερήφανος.
Πόσες μένουν καμιά 15αρια!!!

Δηλαδή αυτή θα είναι η δύναμη του Ηλειακού ποδοσφαίρου που όταν ανέλαβε την διοίκηση της Ένωσης ήταν περίπου 95 Σωματεία!!

Διαμαρτυρηθείτε λοιπόν για τις αλχημείες τους αλλά να δούμε σε έξι μήνες που έχουμε εκλογές πως θα διαμαρτυρηθείτε.

Γιατί εάν σας παγιδεύσουν και τότε αυτό πλέον θα είναι η ταφόπλακα
του Ηλειακού ποδοσφαίρου.

Ένα ποδόσφαιρο που το έχουν διαλύσει στην κυριολεξία γιατί δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο η εξουσία με τον αγώνα βέβαια και τον οβολό των Παραγόντων.

Όλες οι Ενώσεις της Χώρας έκαναν δραματικές περικοπές λόγω του COVID-19. Eμείς εδώ θα πληρώσουμε ακόμα και το 50αρικο για εισιτήρια που δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν!!!

Ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα επινοήσουν για να σταθούν στην εξουσία μέχρι να διαλύσουν οριστικά το Ηλειακό ποδόσφαιρο!!!

Για την ΠΑΚΗ

Πέτρος Μπηλιώνης-ΠΡΟΕΔΡΟΣ