ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ: Δραπέτες από θαλάμους νοσηλείας Κορωναϊού κυκλοφορούν ανάμεσά μας

107

Η τρομακτική αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας, χθες,  μέσα από ζωντανή σύνδεση δημοσιογράφου πρωινής εκπομπής, όπου βεβαίως και δεν μπορούσε να λογοκριθεί. Όμως, ο παρουσιαστής του καναλιού “πέρασε το θέμα” χωρίς ερωτήσεις προς τον θεσμικό παράγοντα που έδωσε την πληροφορία και η συμπαρουσιάστριά του, άλλαξε την συζήτηση άρον άρον.

Η έγκυρη πληροφορία αναφέρει ότι «δέκα τουλάχιστον διαπιστωμένα θετικοί φορείς του Covid -19, που εισήχθησαν σε μονάδες νοσηλείας σε 2 μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, μετά την πάροδο 24 έως 48 ωρών δραπέτευσαν και έκτοτε κυκλοφορούν ανάμεσά μας μεταδίδοντας τον ιό». Οι δραπέτες από τους θαλάμους νοσηλείας είναι όλοι παράνομοι μετανάστες και αναζητούνται από την ασφάλεια χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα μέχρι σήμερα.

Την συνταρακτική αποκάλυψη έκανε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος αφήνοντας άναυδο τον Δημοσιογράφο –παρουσιαστή του ΟΡΕΝ Άκη Παυλόπουλο.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, έθεσε και το θέμα της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας τονίζοντας ότι «Δεν υπάρχει κανένα μέτρο φύλαξης των ειδικών θαλάμων νοσηλείας και ότι οι νοσηλευόμενοι κυκλοφορούν ανεμπόδιστοι στους διαδρόμους των νοσοκομείων και στις καντίνες για καφέ».

Στον σύνδεσμο που σας παραθέτουμε μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το συνταρακτικό ντοκουμέντο που βγήκε στον αέρα «εκ παραδρομής» και για το οποίο δεν δόθηκε καμία πληροφορία από τους γνωστούς κυβερνητικούς παράγοντες αλλά ούτε και από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης που ήταν απασχολημένα να εκφοβίζουν τον κόσμο αναφέροντας την σύλληψη ιερέως γιατί είπε ότι «τα νήπια δεν πρέπει να φορούν μάσκες»

Παρακολουθείστε το σχετικό Βίντεο (από το μέχρι το 1.32’. 10’’ 1.36’.37’’ https://www.tvopen.gr/watch/38912/oraellados152f092f2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ: Εστίες διάδοσης της επιδημίας που οι αρχές γνωρίζουν αλλά αποσιωπούν και δεν παρεμβαίνουν ΕΔΩ