Δωρεά υγειονομικού υλικού στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

38

Σε δωρεά μεγάλων ποσοτήτων εξειδικευμένου υγειονομικού υλικού προχώρησε η Euroins Ελλάδος προς την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, μετά από επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς. Η «Εταιρεία των Ασφαλιστών», που αποδεδειγμένα ακολουθεί ένα στοχευμένο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας, δεν δίστασε να το τροποποιήσει και να το ενισχύσει με αρκετές χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να συνεισφέρει ουσιαστικά στην πρόληψη του Covid-19, ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, χωρίς διακοπή έως σήμερα.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αποτελείται από ανθρώπους της 1ης γραμμής, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μία περιοχή με καταγεγραμμένα αρκετά κρούσματα κορωνοϊού ενώ, την ίδια στιγμή, προσπαθούν να καλύπτουν άμεσες ανάγκες προκειμένου να παραμένουν ασφαλείς εν μέσω της πανδημίας. Σε αυτό το πλαίσιο, βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τον Γενικό Διευθυντή της Euroins Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη, ο οποίος πολλάκις έχει εντάξει αντίστοιχες ενέργειες στο πρόγραμμα ΕΚΕ της εταιρείας, βάζοντας έτσι θετικό πρόσημο στην άνιση μάχη που δίνουν.

Είμαστε κοντά στην κοινωνία και τους λειτουργούς της, γιατί μόνο αυτόν τον δρόμο γνωρίζουμε. Της ανταποδοτικότητας και της προσφοράς, της ευθύνης και της συμμετοχής!