Όταν το ΕΣΥ ”κοιμάται”…η Υγεία ταλαιπωρείται. Η απίστευτη ταλαιπωρία μιας κοπέλας στην Ηλεία

52

Μια γυναίκα 41 ετών από την Ηλεία με σοβαρό χρόνιο  νόσημα ταλαιπωρήθηκε αυτή τη φορά αφού έγινε κυριολεκτικά «μπαλάκι» μεταξύ του νοσοκομείου Πύργου και του νοσοκομείου Αμαλιάδας…

Ο πατέρας της κοπέλας καταγγέλει..«Η κόρη μου κάνει ανοσοθεραπεία κάθε 3 μήνες στο νοσοκομείο του Ρίου. Το ανοσοποιητικό της σύστημα έχουμε τις εξετάσεις εξάλλου εδώ, είναι μηδενικό. Εγώ μένω στον Πύργο και η κόρη δουλεύει και διαμένει στην Αμαλιάδα.

Ήρθα Αμαλιάδα σήμερα το πρωί (σ.σ. χθες), γιατί δεν ένιωθε καθόλου καλά. Πήρα πρώτα το Νοσοκομείο Πύργου και μου είπαν ότι εφημερεύει η Παθολογική Κλινική του Πύργου.

Η κόρη μου μένει δύο μέτρα από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, που λέει ο λόγος. Έρχομαι Αμαλιάδα, παίρνω την κόρη μου και πάμε στο Νοσοκομείο Πύργου. Υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Το παιδί δεν ήταν καλά.

Και στον Πύργο, μου λένε γιατί πήγα αφού εφημερεύει η Αμαλιάδα! Το ίδιο ακριβώς περιστατικό συνέβη και στις 24 Ιανουαρίου 2017.

Και τότε, μας έκαναν «μπαλάκι». Μας καταρράκωναν, λες και δεν μας φτάνει το πρόβλημα μας.

Ήρθαμε σήμερα (σ.σ. χθες) στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και ο γιατρός, μας είπε να τηλεφωνήσω στον γιατρό που την κουράρει στο Ρίο για να μας πει. Τι να κάνω; Τι να κάνουμε, όταν βλέπω την κόρη μου να χάνεται, να μην έχει δυνάμεις. Να μην έχει άμυνες στον οργανισμό της και απευθύνεσαι στα νοσοκομεία;

ΠΗΓΗ: PATRISNEWS