Τον πέταξαν νεκρό μέσα στο κανάλι; Στο «Θρίλερ» με τον 58χρονο θα απαντήσει ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης

159

Η θέση στην οποία βρέθηκε ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος, η χρονική διάρκεια που παρέμεινε εκεί και τα σημάδια έξω αλλά και μέσα στο αποστραγγιστικό αυλάκι στην περιοχή του Σκουροχωρίου, αποτελούν βασικά στοιχεία της διερεύνησης αλλά και ένα πραγματικό μυστήριο, τη λύση του οποίου δεν αποκλείεται να δώσει ο ίδιος ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης, που πήγε και αυτός στο συγκεκριμένο σημείο για να εξετάσει τα χτυπήματα στο σώμα του θύματος και πιθανότατα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν αυτά. Πρόκειται ωστόσο για πρωτοφανές περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Πύργου ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό που όλοι τον θυμούνται να εργάζεται εντατικά στον τομέα καθαριότητας του δήμου.

Μεγάλο ερωτηματικό στην υπόθεση δημιουργεί το γεγονός πως το σώμα βρέθηκε ανάσκελα, κάτι που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν φαίνεται να ταιριάζει.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που γεννιούνται οι σκέψεις παράσυρσης του άτυχου άνδρα από διερχόμενο όχημα και το πέταγμά του στο κανάλι από τον υπεύθυνο.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ελέγχουν κάθε πιθανό σενάριο, με αυτό της παράσυρσης του 58χρονου και της εγκατάλειψής του από τον οδηγό να είναι το επικρατέστερο έως ώρας.