Οι τυμβωρύχοι της ζωής μας.  COV-19-Σάββας Θεοδωρίδης.  Προσβολή νεκρού η έσχατη ύβρις.

173
Μιχαλακόπουλος Χάρης

Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος….

Ευτυχώς που οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) που με διαβάζουν, γνωρίζουν τα οπαδικά μου συναισθήματα. Λατρεύω την ΙΔΕΑ ΑΕΚ, όχι φυσικά ως ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία, αλλά για το σύμβολο μιας αυτοκρατορίας που έχει ως έμβλημα στη φανέλα και τις μνήμες που γεννάει η ιστορία της ( Πέρα Κλουμπ- Χαμένες Πατρίδες- Κωνσταντινούπολη- Ξεριζωμός – Αγιά Σοφιά κλπ). Φυσικά δεν πρόκειται να σας γράψω ένα αθλητικό άρθρο. Ούτε είμαι ειδικός σε αυτό, ούτε αυτό έχω σκοπό. Ο μικρός αυτός πρόλογος είναι για να φύγει από το μυαλό του αναγνώστη οποιαδήποτε σκιά ή δεύτερη σκέψη για το γεγονός που θα αναφέρω.

Ζούμε στην εποχή του κορωναϊού αναμφίβολα. Η κοινωνική-οικονομική ζωή της Πατρίδας μας, αλλά και παγκοσμίως, κινείται και επηρεάζεται από Κυβερνητικές αποφάσεις και από αποφάσεις Παγκόσμιων Οργανισμών, που έχουν να κάνουν με τον cov-19. Η ζωή μας άλλαξε-αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς, ανεξάρτητα ποιο στρατόπεδο έχει διαλέξει ο καθένας να υπηρετήσει. Της τυφλής υπακοής/υποταγής στα όποια μέτρα εξαγγέλλονται, της μερικής συμμόρφωσης με τις όποιες ενστάσεις/σκέψεις με επιχειρήματα , της ολικής ανυπακοής και ίσως της συνωμοσιολογίας.

Η ανάλυση δεν είναι του παρόντος άρθρου. Θα καταπιαστούμε με τους αριθμούς των νεκρών και ένα πρόσφατο παράδειγμα.

Όσοι κινούνται στη ¨μηχανή¨ που επιβάλλει και προβάλλει τον cov-19 ως παγκόσμια επιδημία, αρέσκονται (διαμέσω των ΜΜΕ που μόνοι τους έχουν παραδεχθεί ότι έχουν «χρυσώσει» για να λένε όλη την ημέρα αυτό που θέλουν οι ίδιοι) στο να αναφέρουν αριθμούς. Οι αριθμοί τρομάζουν τον απλό κόσμο, εάν τους μαγειρέψεις ή τους προβάλλεις χωρίς τα ανάλογα στατιστικά και αντιπαραβολές, έτσι ώστε να υπάρχει κριτική άποψη. Φυσικά αυτή τη κριτική άποψη έχουν παλέψει εδώ και δεκαετίες να την υποτάξουν με 1000 τρόπους και δυστυχώς αυτό δείχνει να έχει επιτευχθεί σε μεγάλο ποσοστό. Επίσης αρέσκονται στο να προβάλλουν κατά καιρούς και ΔΙΑΣΗΜΑ-ΓΝΩΣΤΑ πρόσωπα ως ασθενείς-φορείς ή νεκρούς από τον cov-19, γιατί αυτό είναι πιο «πιασάρικο» στη κοινή γνώμη και τρομοκρατεί πιο εύκολα (άρα επιτυγχάνεται ο στόχος).

Πρόσφατα λοιπόν αναφέρθηκε ως θύμα cov-19 και ο Σάββας Θεοδωρίδης. Πασίγνωστος στο Πανελλήνιο, από τη θητεία του στον ΟΣΦΠ ως ποδοσφαιριστής και κυρίως ως παράγοντας. Αγαπητός ή όχι σε όλους μας δεν έχει σημασία. Ήταν πασίγνωστος και αυτό έχει σημασία. Όλοι γνωρίζαμε εδώ και χρόνια ότι παλεύει με την επάρατη νόσο. Μάλιστα λόγω αυτής της ασθένειας απαλλάχτηκε και από κάποια δικαστικά μπλεξίματα που είχε ως παράγοντας ποδοσφαίρου. Ο Σάββας Θεοδωρίδης λοιπόν μας άφησε πλήρης ημερών. Όμως καμία ντροπή δεν έπιασε τους εραστές του cov-19 και της μανίας του. Προσπάθησαν ακόμα και αυτόν να τον ταλαιπωρήσουν τις τελευταίες του ώρες και κυρίως να μην τον αφήσουν ήσυχο ούτε μετά θάνατον. Προσπάθησαν διαμέσω των ΜΜΕ να τον «διαφημίσουν» και αυτόν ως θύμα του cov-19. Να σπείρουν δηλαδή λίγη περισσότερη τρομοκρατία του στυλ « Φυλαχτείτε-υπακούστε σε ότι σας λέμε—ακόμα και οι διάσημοι δεν είναι άτρωτοι». Όμως από ότι φαίνεται η οικογένειά του και άλλοι δεν θα αφήσουν έτσι αυτή τη προσπάθεια σκύλευσης του νεκρού. Νομικά μέσα ήδη ετοιμάζονται και θα ζητηθούν ευθύνες ποινικές και αστικές σε όσους έτρεξαν να παπαγαλίσουν ένα θάνατο ως διαφημιστικό σποτάκι τρόμου και λαγνείας cov-19.

Γιατί ως γνωστό άνθρωποι γνωστοί-διάσημοι σαν το Σάββα Θεοδωρίδη, υπάρχουν σε όλο το πλανήτη και χρησιμοποιούνται ως «άρμα» για την επίτευξη σκοπού και στόχων, χωρίς καμία ντροπή.

Είμαι σίγουρος ότι η αστείρευτη ενέργεια που είχε εν ζωή ο Σάββας, κάπου θα τριγυρνάει τώρα πάνω από τα κεφάλια των τυμβωρύχων…

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

—Σας παραθέτω ένα κείμενο του νομικού Νίκου Αντωνιάδη που έχει ασχοληθεί με το θέμα—-

«ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ :

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ !

ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ :

ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ …

…ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ !!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΜΕ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ !!

Η ΕΡΤ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!

ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ !!!

__________

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης έπασχε χρόνια από καρκίνο.

Εισήχθη σε Μ.Ε.Θ. ιδιωτικού νοσοκομείου.

Ξαφνικά τον στέλνουν στο ΣΩΤΗΡΙΑ. Με “κορωνοϊό”.

Εκεί υφίσταται ασύλληπτη ταλαιπωρία.

Οι γιατροί του ΣΩΤΗΡΙΑ, αφενός λόγω της τεράστιας πίεσης της ισχυρής οικογένειας, αφετέρου λόγω του ότι βρίσκονται στο στόχαστρο του Εισαγγελέα εξαιτίας της δικής μου μήνυσης, φοβήθηκαν και έκαναν πίσω. Και είπαν ότι δεν υπάρχει κανένας κορωνοϊός !!

*Θυμίζω τα αντίστοιχα εγκλήματα στα νοσοκομεία ΣΩΤΗΡΙΑ, της Κομοτηνής και της Αλεξανδρούπολης, που έχω βγάλει στη δημοσιότητα. Στην Εισαγγελία Αθηνών έχει ανοίξει ο φάκελος της διερεύνησης όλων των ψευδών κρουσμάτων, νοσηλειών και θανάτων λόγω “κορωνοϊού”, μετά την κατάθεση της υπ’ αριθμ. ΑΒΜ E2020/2477 μήνυσής μου.

https://www.facebook.com/100034437944878/posts/300811341076795/

https://www.facebook.com/100034437944878/posts/311954789962450/

Mετά την αποτυχία του συστήματος να χρεώσει σε έναν ακόμη άνθρωπο «κορωνοϊό», άρχισε νέος γολγοθάς για τον Σάββα Θεοδωρίδη. Έπρεπε να επιστρέψει στο ιδιωτικό νοσοκομείο από όπου τον έστειλαν στο ΣΩΤΗΡΙΑ με ψευδή διάγνωση περί κορωνοϊού, για να συνεχίσει τη νοσηλεία του από τον καρκίνο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Από το ΣΩΤΗΡΙΑ όπου τον έστειλαν για να πεθάνει μία ώρα νωρίτερα από “κορωνοϊό” στις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου αναφοράς, να χρεώσουν τον θάνατο ενός επώνυμου και ισχυρού ανθρώπου στον «κορωνοϊό», να ενισχύσουν το αφήγημα του θανατηφόρου ιού που χτυπάει αδιακρίτως, να ενισχύσουν την απάτη και να εντείνουν την κατατρομοκράτηση του κόσμου.

Τα ΜΜΕ φυσικά έπαιξαν τον γνωστό δικό τους ρόλο. Η ΕΡΤ, αυτή που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, έγραφε ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης νοσηλεύεται στην εντατική λόγω κορωνοϊού.

Και ο άνθρωπος έφυγε από τον κόσμο στο ιδιωτικό νοσοκομείο άδικα ταλαιπωρημένος. Και φυσικά δεν πέθανε από κορωνοϊό. Όπως βεβαίωσε το ιδιωτικό νοσοκομείο στο δελτίο τύπου, στο οποίο φυσικά δεν λέει λέξη για το έγκλημα.

Το έγκλημα που οι γιατροί του ιδιωτικού νοσοκομείο το χρεώνουν στους “διοικητικούς”, οι οποίοι, σύμφωνα με τους γιατρούς, έδωσαν την εντολή της μεταφοράς στο ΣΩΤΗΡΙΑ.

Το έγκλημα το έφερε στο φως της δημοσιότητας η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου, φίλη της οικογένειας. Αλλά φυσικά τα ΜΜΕ το έχουν θάψει.

Η ΕΡΤ όμως ακόμη και μετά τον θάνατο του ανθρώπου, και ενώ το ίδιο το ιδιωτικό νοσοκομείο απέκλεισε στο δελτίο τύπου τον κορωνοϊό ως αιτία θανάτου, επιμένει στην απάτη. Επιμένει ότι πέθανε από κορωνοϊό.

Δεν γνωρίζω τι θα πράξει η οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη. Εγώ όμως θα υποβάλω σε κάθε περίπτωση τα δημοσιεύματα και την καταγγελία της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου στην Εισαγγελία για να ενταχθούν στην ποινική δικογραφία για τα ψευδή κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους από “κορωνοϊό”. Σειρά μετά τα δημόσια νοσοκομεία έχουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Και φυσικά θα καταθέσω τα fake news των ΜΜΕ στην δικογραφία που ο ίδιος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προκάλεσε.

Η ιστορία αυτή της απάτης θα τελειώσει.

Θα το φροντίσουμε εμείς να τελειώσει.

Αλλά θα τελειώσει με πολλές χειροπέδες.

Σε πολλά χέρια.»