Νέο «παιδομάζωμα» ψήφισαν στη Βουλή. Η ΝΔ στα χνάρια του ΚΚΕ.

564

Τη σκυτάλη από το ΚΚΕ, που στο συμμοριτοπόλεμο έπαιρνε τα παιδιά και τα περνούσε στο παραπέτασμα με σκοπό να δημιουργήσει τους νέους «γενίτσαρους», παίρνει τώρα η Κυβέρνηση της ΝΔ με νόμο στη Βουλή. Με αφορμή τον cov-19, ψηφίζεται άλλο ένα απαράδεκτο νομοσχέδιο, ενάντια σε κάθε λογική και με σαφή σκοπό το περιορισμό οποιαδήποτε δικαιώματος. Αφού κατάφεραν να σκορπίσουν υπερβολικό φόβο, μοιράζοντας λεφτά σε ΜΜΕ και «επιχορηγήσεις» και «δώρα» σε μαϊντανούς -«ειδικούς» -τηλεπερσόνες, τώρα βάζουν «χέρι» ακόμα και στη δομή της οικογένειας. Το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο. Κάποιος να τους σταματήσει. Μόνο ο λαός μπορεί.

Δείτε τι λέει η πρόεδρος μονογονέων Ελλάδος Δαλακλή Νατάσσα για το θέμα:

«Με αυτή την απόφαση η οποία ψηφίστηκε από “ανθρώπους” στη Βουλή έχει δικαίωμα η διεύθυνση του σχολείου εάν το παιδάκι έχει πυρετό ( νεξάρτητου αιτίας, αμυγδαλίτιδα σκολικοειδίτιδα, ιγμορίτιδα,γριπουλα απλή, έως και covid 19) να ειδοποιεί τις μονάδες υγείας να έρχονται να το παραλαμβάνουν και να το απομονώνουν σε εγκαταστάσεις ειδικές για όσο χρόνο “χρειαστεί”. ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ. Και μη μου πειτε όχι γιατί ήδη σε άλλες χώρες το κάνουν (υπάρχουν βίντεο σοκαριστικά) . . ..ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ;;;;;
Απορώ.

ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΣΤ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ;
ΧΩΡΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ;

Ή ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ;;

ΕΓΚΛΗΜΑ;

ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ;

ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ;

ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΝΟΥΣ!!

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ

Η πρόεδρος μονογονέων Ελλάδος
Δαλακλή Νατάσσα»

Υ.Γ.  Σήμερα 23 Αυγούστου 2020, οι Αμετανόητοι κομμουνιστές της Ελλάδος συνεχίζουν να παραποιούν την Ιστορία και να προκαλούν!
Το Εθνικό και Ανθρώπινο Έγκλημα του Παιδομαζώματος τουλάχιστον 35.000 Ελληνόπουλων, το αποκαλούν Παιδοσώσιμο και το εορτάζουν κιόλας. Ποιος έχασε τη ντροπή να την βρουν αυτοί άλλωστε;

Προς ενημέρωσή σας από αυτά τα 35.000 Ελληνόπουλα γύρισαν στην Ελλάδα ΜΟΝΟ 634 από Γιουγκοσλαβία και 1433 από τις υπόλοιπες χώρες!

Χ.Β.Μ.