Έξι νέες διοικήσεις τμημάτων στο Πανεπιστήμιο Πατρών 

Νέες διοικήσεις επέλεξαν χθες τα τμήματα Μαθηματικών, Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, Χημείας και Βιολογίας του πανεπιστημίου Πατρών. Η θητεία τους ξεκινάει από 1/9/2020 και διαρκεί ως 31/8/2022

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
Στο Τμήμα Μαθηματικών ψήφισαν 26 μέλη ΔΕΠ. Πρόεδρος του Τμήματος εκλέχθηκε ο Παύλος Τζερμιάς, ο οποίος έλαβε 24 ψήφους.
Για την εκλογή αναπληρωτή προέδρου ψήφισαν 26 και εκλέχθηκε η Φιλαρέτη Ζαφειροπούλου, με 24 ψήφους. Την εφορευτική επιτροπή των εκλογών αποτελούσαν οι: Όμηρος Ράγγος (πρόεδρος), Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, Νικόλαος Ρόιδος.

 ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών ψήφισαν 25 μέλη ΔΕΠ. Πρόεδρος του Τμήματος εκλέχτηκε ο Δημήτρης Βαγενάς, ο οποίος έλαβε 12 ψήφους έναντι 9 που έλαβε ο συνυποψήφιος του Μιχαήλ Κορνάρος. Για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου ψήφισαν 24 μέλη. Καταμετρήθηκαν ένα λευκό και  ο Χριστάκης Παρασκευά έλαβε 23 ψήφους. Την εφορευτική επιτροπή των εκλογών αποτελούσαν οι: Δ. Κουζούδης, Γ. Πασπαράκης, Ι. Δημακόπουλος.  

 ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ
Στο Τμήμα Χημείας ψήφισαν 30 μέλη ΔΕΠ. Πρόεδρος του Τμήματος εκλέχθηκε ο Αχιλλέας Θεοχάρης με 23 ψήφους (7 λευκά). Για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου ψήφισαν 30 μέλη. Αναπληρωτής Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Γεώργιος Μπόκιας με 21 ψήφους( 9 λευκά) Την  εφορευτική επιτροπή των εκλογών αποτελούσαν οι: Θεόδωρος Τσέλιος (πρόεδρος), Χρυσοβαλάντω Ντείμεντέ.

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
Στο Τμήμα Βιολογίας ψήφισαν 18 μέλη ΔΕΠ. Πρόεδρος του Τμήματος εκλέχθηκε ο Παναγιώτης Κατσώρης, ο οποίος έλαβε 16 Ψήφους (2 λευκά). Για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου ψήφισαν 18 μέλη. Αναπληρωτής πρόεδρος εκλέχθηκε ο Κωνσταντίνος Κουτσικόπουλος με 16 ψήφους (2 λευκά).
Την εφορευτική επιτροπή των εκλογών αποτελούσαν οι: Γεώργιος Γραμματικόπουλος(πρόεδρος), Ευάγγελος Τζανάτος, Ηλίας Κοζάνης

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
Στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου ψήφισαν 33 μέλη ΔΕΠ (7 λευκά). Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Οδυσσέας Κουφοπαύλου, ο οποίος έλαβε 29 ψήφους έναντι 11 ψήφων του συνυποψηφίου του Κλεάνθη Θραμπουλίδη. Για την θέση του αναπληρωτή προέδρου εκλέχθηκε η Ελευθερία Πυργιώτη, λαμβάνοντας 33 ψήφους. Την εφορευτική επιτροπή των εκλογών αποτελούσαν οι: Ευστάθιος Περδίος, Βασίλειος Παλιου

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ
Στο Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών ψήφισαν 29 μέλη ΔΕΠ. Πρόεδρος του Τμήματος εκλέχθηκε ο Βασίλειος Κωστόπουλος, ο οποίος έλαβε 17 ψήφους έναντι 12 του συνυποψηφίου του Δημητρίου Μούρτζη. Για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου ψήφισαν 29 μέλη. Καταμετρήθηκαν δύο λευκά. Αναπληρωτής πρόεδρος εκλέχθηκε ο Γιώργος Λαμπέας με 15 ψήφους έναντι 12 που έλαβε ο συνυποψήφιος του Παντελής Νικολακόπουλος. Την εφορευτική επιτροπή των εκλογών αποτελούσαν οι: Δημήτριος Σαραβάνος (πρόεδρος), Αργύρης Δεντσόρας.

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Παναργειακός, τα σάρωσε όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το Πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής  και την άνοδο στην Β Εθνική,…

% μέρες πρίν

ΑΡΓΟΣ: Ο πρώτος θάνατος λόγω επίθεσης αγέλης αδεσπότων

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Έχουν καταγραφεί 12 επιθέσεις και 7 καταγγελθέντες τραυματισμοί λόγω των επιθέσεων που…

% μέρες πρίν

Νίκη: Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος

Το πατριωτικό κόμμα ΝΙΚΗ που αποτέλεσε την έκπληξη των κοινοβουλευτικών εκλογών του 2023 επιτυγχάνοντας, υπό…

% μέρες πρίν

Το ψηφοδέλτιο του Εθνικού Μετώπου

Ανακηρύχθηκε από τον Άρειο Πάγο, την Παρασκευή 24 Απριλίου, το ψηφοδέλτιο του Εθνικού Μετώπου για…

% μέρες πρίν