Μασκοφόροι υποκριτές, αναζητούν ενδιαφερόμενο εισαγγελέα

132
Παράδειγμα ... προς μίμηση!

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Υπουργοί (Νίκος Χαρδαλιάς), Δήμαρχοι (Τάσος Χρόνης), Βουλευτές (Γιάννης Ανδριανός), Δεσποτάδες (Μητροπολίτης Αργολίδας) , Κλαρούχοι (Κορυφαίοι της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας) και λοιποί μασκοφόροι, έτρεξαν να αποδείξουν ότι είναι υπεράνω των νόμων που φτιάχνονται για να εφαρμόζονται στους άλλους.

Καταρρίπτοντας, στην πράξη, την κυβερνητική προπαγάνδα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η μετάδοση του Covid -19 και παραβαίνοντες τους νόμους που οι ίδιοι θέσπισαν, εποπτεύουν και διακηρύσσουν, έδωσαν ένα ρεσιτάλ υποκρισίας, με κίνητρο το ευτελές όφελος μιας φωτογραφίας και ενός στιγμιότυπου στο Δελτίο Ειδήσεων κάποιου τοπικού καναλιού.  Γάντια δεν φορούσαν, ούτε αποστάσεις σεβάστηκαν. Μάσκες όμως έβαλαν όλοι. Ίσως για να μην τους γνωρίσει ένας Εισαγγελέας –παλληκάρι, και τους παραπέμψει για φυσική και ηθική αυτουργία στην διάδοση της νόσου που σκοτώνει (την οικονομία και την ευθυκρισία των Ελλήνων).

Η συνταγή Χαρδαλιά , προφανώς ισχύει μόνον για τις καφετέριες και μόνον μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Και βεβαίως, μόνο για τους μικροσυνταξιούχους που δεν τηρούν αποστάσεις στα ΑΤΜ ή για τα εστιατόρια που έβαλαν δύο τραπεζάκια παραπάνω στο πεζοδρόμιο.

(Η φωτογραφία είναι από τα εγκαίνια του Σταθμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Δήμο Επιδαύρου), την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2020).

Υ.Γ. Όπως μου είπε, χρυσάστερος της ΕΛ.ΑΣ. «μην τα βάζεις με τα κλιμάκια των αστυνομικών που επιβάλουν πρόστιμα και κλείνουν μαγαζιά. Την δουλειά μας κάνουμε.»

Λοιπόν, κύριε χρυσάστερε, κάνε τη δουλειά σου και δημοσιοποίησε την ποινή που επέβαλες στους αστυνομικούς που ήταν παρόντες στον αισχρό συνωστισμό ΑΥΤΗΣ της φωτογραφίας και δεν επέβαλαν πρόστιμο 150 ευρώ στους –παρά το νόμο- συνωστιζόμενους.