ΕΝΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ….

105

Γράφει η Θέκλα Μεταξά ερευνήτρια-αστρολόγος….

Τόσα πολλά μηνύματα μέσα σε ένα μήνα, δεν έχουμε ξαναπάρει. Γι αυτό και επανέρχομαι στα μηνύματα αυτού του μήνα, και θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία και να δείξουμε μεγάλη προσοχή, γιατί θα είναι καθοριστικά για τις εξελίξεις μέχρι το τέλος του χρόνου τουλάχιστον.

Ο Αύγουστος που διανύουμε αποτελεί κατά κάποιον τρόπο μια προετοιμασία, μια προειδοποίηση  για τα γεγονότα που θα διεξαχθούν μέσα στον Σεπτέμβριο αλλά και στους επόμενους μήνες.

Τα γεγονότα του Σεπτεμβρίου ξεκινούν με μια Πανσέληνο στις 2 του μήνα, στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 6ο οίκο, οίκο της υγείας και των μικρών ζώων. Τα εμπόδια στη ζωή μας και οι περιορισμοί λόγω ψευδο- πανδημίας θα συνεχίζονται, και οι διαφωνίες θα αρχίσουν να παίρνουν χαρακτήρα μονομαχίας. Ο Άρης απαιτεί δράση, και ο Κρόνος περιορίζει και καθυστερεί.

 

Στις 11 Σεπτεμβρίου ο Άρης γίνεται ανάδρομος, και τετραγωνίζει τον Κρόνο. Η αντιπαράθεση ανάμεσα σε λαό και εξουσία γίνεται πιο δυναμική, και αρχίζουν οι σπασμωδικές κινήσεις και οι παραλογισμοί. Η Έρις μαζί με τον Άρη με βοηθούς τη Δυσνομία και τη Διχόνοια, πλήττουν κυβερνώντες αλλά και λαό. Το κλίμα γίνεται εμφυλιοπολεμικό. Το τρίγωνο όμως του Δία με τον Ήλιο φανερώνει μια αχτίδα φωτός που θα αρχίσει να δυναμώνει.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, στις 17 του μήνα, δυστυχώς τετραγωνίζει τους Δεσμούς της. Το πεπρωμένο αρχίζει να υλοποιείται. Καλό ή κακό, αν εμείς δεν αναλάβουμε δράση, θα παραμείνουμε θεατές της ζωής μας.

Και φτάνουμε στη Φθινοπωρινή ισημερία της 22ης Σεπτεμβρίου. Είναι η στιγμή που ο Ήλιος μπαίνει στην 1η μοίρα του Ζυγού. Την ίδια στιγμή, η Σελήνη βρίσκεται στον 10ο οίκο, της εξουσίας, και κοντά της είναι ο αστέρας Αντάρης.  Η Σελήνη παραδοσιακά συμβολίζει τον λαό, αλλά και την υπόθεση που μας ενδιαφέρει. Ένας λαός, που έχει βάλει «πόδι» στην εξουσία, και έχει κοντά του τον Αντάρη, για μένα είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ο Αντάρης, η καρδιά του Σκορπιού, είναι έτοιμος για δράση και για πόλεμο, και χαίρεται με την αιματοχυσία. Καταστρέφει, εκδικείται, θέτει τον κόσμο σε κίνδυνο, και καταφέρνει να φέρει εις πέρας δύσκολες υποθέσεις, όλες προς όφελος του, αλλά όχι χωρίς κινδύνους, βία και δολοφονίες.

Ο Ερμής που συμβολίζει πάντα τη νεολαία, θα έχει κοντά του ένα πολύ ευνοϊκό αστέρι, τον Στάχυ (ΣΠΙΚΑ), και φαίνεται πως η επιμονή και η προσπάθεια, θα φέρουν καλά αποτελέσματα σε θέματα που αφορούν τη νεολαία και την εκπαίδευση. Αλλά δεν θα πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός, ο Άρης από απέναντι είναι έτοιμος να δώσει και νέο χτύπημα.

Ο Αστεροειδής Βέστα, η Θεά Εστία, θα πλησιάζει την Αφροδίτη, που θα είναι και ο δυνατότερος πλανήτης της ισημερίας. Η Εστία προστατεύει το σπίτι και την οικογενειακή ευτυχία. Ας ελπίζουμε ότι θα φανούμε άξιοι της βοήθειας της.

Πλησιάζουμε προς τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Όσο περνά ο καιρός, τόσο ο πόλεμος θα δυναμώνει και θα ενισχύεται η βία και η παρανομία.  Η σκληρότητα θα γίνει μέρος της καθημερινότητας μας. Ταυτόχρονα όμως θα δυναμώνει και η αντίδραση.  Οι εκπλήξεις θα είναι καθημερινό φαινόμενο, και ο χρόνος θα μετράει υπέρ των δίκαιων και των δυνατών. Ο Παράδεισος όμως είναι ακόμα μακριά.