Διαλύετε το ποδόσφαιρο-Αφήνετε «στάχτες και αποκαϊδια»

106

Νέα σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Πολιτιστική Αθλητική Κίνηση Ηλείας, ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ Ηλείας και με βάση τα «μαγειρέματα» που κάνει η νυν διοίκηση, με στόχο να παραμείνει στην εξουσία. Η νέα κίνηση (ΠΑΚΗ), κατηγορεί την νυν διοίκηση ότι διαλύει το Ηλειακό ποδόσφαιρο προκειμένου να παραμείνουν στις καρέκλες τους. (Ακολουθεί η ανακοίνωση)….

Αποφάσεις της Ε.Π.Σ. Ηλείας με γνώμονα τις εκλογές!!!

Ένα ακόμη βήμα προς την συρρίκνωση και εν τέλει την διάλυση του Ηλειακού ποδοσφαίρου έκανε η Ε.Π.Σ. Ηλείας με την ακατανόητη απόφαση μείωσης των ομάδων της Α1 κατηγορίας παρά τα όσα προβλέπονταν στην ίδια προκήρυξη της πριν λίγες ημέρες!!!
Ακολουθώντας την τακτική <<πονάει χέρι – κόβει χέρι>> αντί να γιατρεύει, εφαρμόζει καταστρεπτική και ισοπεδωτική των πάντων διαχείριση επιβεβαιώνοντας τα όσα είχαμε επισημάνει μόλις προχθές, ότι στο τέλος θα μαζεύει <<στάχτες και αποκαΐδια…>> !!!
Αλλοπρόσαλλη κατάσταση που συνεχώς αδικεί και καταδικάζει ομάδες αντί σε αυτή την δύσκολη περίοδο να προσπαθεί να βρει τρόπους να τις βοηθήσει και να τις ενισχύσει όπως ακριβώς συμβαίνει σε άλλες Ενώσεις.
Ο κ. Κουλούρης δέσμιος των εμμονών του και της ανασφάλειας που δημιουργούν οι παλινωδίες του έχει πλέον <<χάσει την μπάλα>> εξυπηρετώντας προσωπικούς μικροπρεπείς σκοπούς που επιβάλλονται από την αγωνία των επικείμενων εκλογών και την εξασφάλιση της καρεκλίτσας του……
Ακόμη και τις ελάχιστες αντίθετες φωνές στο Δ.Σ. της Ένωσης τις <<καταπνίγει>> ζώντας μόνο με το όραμα της επανεκλογής του χωρίς να λογαριάζει τίποτα και κανέναν δίνοντας καθημερινά εξετάσεις επιβεβαίωσης με απόλυτη πειθαρχία απέναντι καi μόνο απέναντι στην εξωθεσμική αλλά κυριαρχούσα κυρία της Ε.Π.Σ.Η.
Αυτό ακριβώς πληρώνουν σήμερα τα Ηλειακά Σωματεία και οι Παράγοντες τους που δίνουν δυστυχώς έναν άνισo και εξοντωτικό αγώνα για να επιβιώσουν αλλά και να παλέψουν κόντρα στο κατεστημένο μιας σημερινής θλιβερής εικόνας του κ. Κουλούρη και των επιβλαβών επιδιώξεων του….

Για το Δ.Σ.
Πέτρος Μπηλιώνης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ