Ανδρέας Πουλάς: «Φτάνουν πια οι εκπτώσεις στα τεστ COVID-19-Προστατέψτε τους υγειονομικούς»

87

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Βουλευτής Αργολίδας και Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Πουλάς.

Με παλινωδίες και εκπτώσεις στη διενέργεια τεστ COVID-19 στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας η κυβέρνηση οδηγεί μαθηματικά στην αύξηση των κρουσμάτων των υγειονομικών, θέτοντας στην πράξη εκτός μάχης το προσωπικό των νοσοκομείων.

Ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων COVID-19 μεταξύ των υγειονομικών του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ που προστίθενται σε εκείνα και άλλων νοσοκομείων, καθώς και η θέση εκτός λειτουργίας του μοριακού αναλυτή του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, επιβεβαιώνουν  με τον πιο ηχηρό τρόπο τις επανειλημμένες εκκλήσεις του Κινήματος Αλλαγής για την ανάγκη προστασίας των νοσοκομείων ιδιαίτερα την περίοδο της έξαρσης της πανδημίας του COVID-19.

Δυστυχώς, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας δεν έχει δείξει μέχρι σήμερα να έχει αντιληφθεί το μέγεθος του κινδύνου και την ανάγκη να προστατευθούν ως κόρη οφθαλμού οι υγειονομικές δομές της Χώρας από τον κορωνοϊό. Καλούμε λοιπόν, το Υπουργείο Υγείας να λάβει ακόμα και τώρα, τα απαραίτητα μέτρα τόσο για την προστασία των υγειονομικών όσο και για την συντήρηση του εξοπλισμού των νοσοκομείων, προκειμένου να μην ζήσει η Χώρα μας τραγικές καταστάσεις, που μέχρι σήμερα έχουμε αποφύγει.