Ο covid19 φέρνει προσλήψεις. Αύξηση προσωπικού  στα νοσηλευτικά ιδρύματα

114

Προσλήψεις προσωπικού συνεχίζονται σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Καλαμάτας και της Κυπαρισσίας. Χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο διοικητής τους κ. Γ. Μπέζος αναφέρει:

”Τους τελευταίους μήνες και λόγω covid-19 το Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει προχωρήσει στη πρόσληψη 61 νοσηλευτών-τριών και 15 ατόμων βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό ορισμένου χρόνου οι διορισμοί κάποιων δημοσιεύονται τις επόμενες ημέρες.
Το δε Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας έχει προχωρήσει στη πρόσληψη 34 νοσηλευτών-τριών και 12 ατόμων βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό ορισμένου χρόνου(οι διορισμοί κάποιων δημοσιεύονται τις επόμενες ημέρες.
Σήμερα λάβαμε από το Υπ. Υγείας μια νέα απόφαση έγκρισης πρόσληψης λοιπού επικουρικού προσωπικού 16 ατόμων για το Νοσ. Καλαμάτας που αφορά διάφορες ειδικότητες π.χ διοίκηση μονάδων υγείας, πληροφορικής, μαγείρων, τηλεφωνητών, ΥΕ βοηθητικών εργασιών/εργατών κλπ.
Φυσικά εκκρεμούν στα Συμβούλια Κρίσης Ιατρών η ολοκλήρωση της αξιολόγησης για το διορισμό 8 θέσεων ειδικευμένων ιατρών για τα ΤΕΠ και 11 θέσεις ιατρών για τις κλινικές στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και 8 θέσεις ειδικευμένων ιατρών για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Εκεί λοιπόν εκτιμώ ότι θα πρέπει να δοθεί η προτεραιότητα και το μεγάλο βάρος της προσπάθειας!!!”