5 ΙΟΥΛΙΟΥ- ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

Γράφει η Θέκλα Μεταξά… ερευνήτρια-αστρολόγος

Στις 5 Ιουλίου 2020 τελειώνει ένα ταξίδι καλοκαιρινών εκλείψεων, που ξεκίνησε στις 5 Ιουνίου. Εκλείψεις που μας δείχνουν ότι παρά τη θέληση μας, αναγκαζόμαστε να υιοθετήσουμε έναν διαφορετικό και άκρως ενοχλητικό τρόπο ζωής, με στερήσεις, απαγορεύσεις, ανέχεια, οικονομικές καταστροφές, και πολλά άλλα δεινά.

Αυτός ο κύκλος των εκλείψεων με πρωταγωνιστές τον Αιγόκερο και τον Καρκίνο, που ξεκίνησε το 2018, κλείνει με αυτή την έκλειψη, και με την ταυτόχρονη πανσέληνο, στις 5 Ιουλίου. Αναλογιστείτε, πόσα πράγματα έγιναν από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι σήμερα. Και δεν τελείωσαν. Υπάρχει και συνέχεια.

Ο Κρόνος έχει ήδη γίνει ανάδρομος και ξαναμπαίνει στον Αιγόκερο, με σκοπό να βρεθεί όσο πιο κοντά γίνεται με τον Πλούτωνα και τον Δία.

Ο Άρης έχει μπει στον Κριό, ζώδιο κυριαρχίας του, από τις 28 Ιουνίου, και την εποχή αυτή προσπαθεί να πλησιάσει τον Ποσειδώνα, που βρίσκεται πάντα στους Ιχθείς. Η προσπάθεια για θαλάσσια κυριαρχία θα γίνει πιο έντονη, και οι απαιτήσεις θα λάβουν μορφή ιδιαίτερα απειλητική.

Την ώρα που η Σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουλίου θα είναι στο υψηλότερο σημείο της, ο Δίας θα βρεθεί ξανά σε συζυγία με τον Πλούτωνα, και θα μας δείξει και πάλι πως τίποτα δεν είναι εύκολο, και πως η γενιά αυτή δικαίως ονομάστηκε «σιδηρούν γένος».

Ταυτόχρονα, ο ΑΛΓΚΟΛ, το δυσμενέστατο αστέρι γνωστό και ως «κεφάλι της Μέδουσας», θα βρίσκεται στην ακμή του 2ου οίκου, των οικονομικών, για να μας ενημερώσει ότι η οικονομική ανάκαμψη μετά από τόσες απαγορεύσεις, μάλλον βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας.

Κοντά στον Ήλιο θα βρίσκεται ο αστεροειδής Εστία, η Θεά που φροντίζει για την ηρεμία του σπιτιού, την αρμονία της οικογένειας, την ασφάλεια, τον επισιτισμό, που δέχεται όμως αντίθεση από τον Κρόνο.  Αν νομίζετε πως θα είστε ασφαλείς στο σπίτι σας, κάνετε λάθος. Αν νομίζετε πως το σπίτι είναι το καταφύγιο σας, το άσυλο σας, γελιέστε. Δεν σας ανήκει πλέον. Βρείτε άλλο τρόπο να προστατευθείτε.

Υπάρχει όμως και κάποια αχτίδα φωτός, σ’ αυτήν την έκλειψη. Ο Σείριος, το φωτεινότερο αστέρι, ο πνευματικός ήλιος. Πρόκειται για μια αχτίδα φωτός, που βρίσκεται ακόμα μακριά, και που θα γίνει εντονότερη, μετά από απίστευτα δύσκολες καταστάσεις και εμπειρίες.

Λίγες ώρες μετά την έκλειψη, έχουμε πανσέληνο. Ο Σείριος θα εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στον Ήλιο, που εκείνην ακριβώς τη στιγμή, θα είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου, δηλαδή του λαού. Ο Σείριος μαζί με τον Ήλιο, δίνει επιτυχίες, που έχουν όμως προέλθει μετά τη χρήση μετάλλων και άλλων αντικειμένων που έχουν σχέση με πολεμικές επιχειρήσεις. Και ο νοών νοήτω.

Στον ωροσκόπο τη στιγμή της πανσελήνου, θα βρίσκεται το αστέρι ΤΑΛΙΘΑ. Έχουμε ξαναγράψει γι’ αυτό. Μεγάλη ιστορία. Νεκρανάσταση. Πάνω στον ωροσκόπο. Που συμβολίζει το λαό. Πνευματική νεκρανάσταση. ΕΙΘΕ.

Το αστέρι αυτό βρίσκεται στην ουρά της Μεγάλης Άρκτου. Η Μεγάλη Άρκτος συμβολίζει την Καλλιστώ, κόρη του βασιλιά της Αρκαδίας Λυκάονα, την οποίαν ερωτεύτηκε ο Δίας, και μίσησε η Ήρα, γι’ αυτό και την μεταμόρφωσε σε αρκούδα.

Η πνευματική αφύπνιση είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση των καταστάσεων που αναδεικνύονται τόσο από την πανσέληνο, όσο και από τη Σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουλίου. Όσοι την πετύχουν επιβιώνουν. Εύχομαι να την πετύχουν όλοι.  

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Η Υγεία στην Ηλεία. Από εγκαίνια πάμε καλά….

γράφει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος Έγινε λέει ανακαίνιση της Παιδιατρικής μονάδας στο Νοσοκομείο Κρεστένων. Και επειδή…

% μέρες πρίν

Για μια Ευρώπη των εθνών

 Γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ευρύτερα γνωστή στο κοινό ως «Κομισιόν») αποτελείται από…

% μέρες πρίν

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν