Συζήτηση για τον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων με πρωτοβουλία Καμπόσου και παρουσία Γραφάκου, Νίκα και Καφαντάρη

117
Δημήτρης Καμπόσος (αριστερά) και Μανώλης Γραφάκος (δεξιά)

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων), Δημήτρη Καμπόσο, ο  Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Γραφάκος Μανώλης, θα  παρουσιάσει τον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων  αύριο 14 Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 μ.μ., στην Τρίπολη.

Στην συνάντηση που θα γίνει στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης (Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως και Παπαρρηγοπούλου) έχουν κληθεί να  παρευρεθούν  όλοι οι Δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΔ., ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Νίκας Παναγιώτης, καθώς και ο Γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ, κ. Καφαντάρης Δημήτριος.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα του Προέδρου της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου και Δημάρχου Άργους -Μυκηνών, κ. Καμπόσου Δημητρίου, και στην συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Γραφάκος Μανώλης, θα  παρουσιάσει τον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων.

Τέλος θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις των Δημάρχων.