Πανάκριβες « νύχτες καλοκαιριού» από το Δήμο Πύργου!!!

128

«Νύχτες καλοκαιριού 2020»

 Συνεχίζεται το νέο φιλόδοξο εγχείρημα «Νύχτες καλοκαιριού 2020», το οποίο υλοποιεί ο δήμος Πύργου, με το βλέμμα «στραμμένο στον πολίτη», με σύνθημα «αυτό το καλοκαίρι δεν θα χαθεί», και με στόχο να γίνει θεσμός. Ένα πρόγραμμα που συστάθηκε με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια!!!! Ένα εγχείρημα που σαν ιδέα μπορεί να αποδώσει πολλά και μακροπρόθεσμα ακόμα περισσότερα, να συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη, με επιστροφή στο πολλαπλάσιο στην τοπική κοινωνία των δαπανηθέντων ποσών. Απαραίτητες προϋποθέσεις να υπάρχει ο κατάλληλος σχεδιασμός, να πλαισιωθεί και να στηριχθεί και από άλλους φορείς, και βέβαια να υλοποιηθεί από τα κατάλληλα άτομα που γνωρίζουν να υλοποιούν τέτοιες εκδηλώσεις!!!!!

Αποτέλεσμα? Σάββατο βράδυ 25/07/2020 στο εργοστάσιο ΞΥΣΤΡΗ, το συγκρότημα ΣΑΜΟΤΑΖ μπροστά σε ένα κατάμεστο χώρο  (70 περίπου ατόμων) παρουσίασαν το έργο τους. Το κόστος της εκδήλωσης για ένα δίωρο γύρω στα 6.400,00 ευρώ, χωρίς να ληφθούν υπόψη αφίσες, μπανερς, και φυλλάδια. Ο δήμος Πύργου κατέβαλε το ποσό των 6.400,00 ευρώ για να παρακολουθήσουν 70 περίπου άτομα μια εκδήλωση 2 ωρών, με δωρεάν είσοδο!!!!!

Εκδηλώσεις που στοιχίζουν ακριβά στον δημότη, χωρίς καμιά απολύτως  άμεση ανταπόδοση και χωρίς καμιά απολύτως μακροπρόθεσμη στόχευση, οι οποίες φέρουν βαρύγδουπους τίτλους, όπως «νύχτες πολιτισμού», μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται μια προχειρότητα και ένας πρωτοφανής ερασιτεχνισμός!!!

ΠΗΓΗ: ΕΔΩ