Ομάδα Μπάσκετ Δικηγόρων Ηλείας εναντίον Δικηγόρων Πειραιά σε αγώνα μνήμης

206
Ο εκλιπών Κώστας Πεταλάς

«Last Dance» στον Πειραιά

Στο Κλειστό Γήπεδο Καμινίων βρέθηκε το περασμένο Σάββατο η ομάδα μπάσκετ του Δικηγορικού συλλόγου Ηλείας που συμμετείχε σε φιλικό αγώνα κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Δικηγορικού συλλόγου Πειραιά, στην τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα των δύο ομάδων για φέτος.
Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στη μνήμη του πρώην Προέδρου και υπεύθυνου της Ομάδας Μπάσκετ του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Κώστα Πεταλά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σαν σήμερα το 2016 σε τροχαίο δυστύχημα στον Κότρωνα της Μάνης και έκτοτε οι Δικηγόροι του Πειραιά, κάθε χρόνο διοργανώνουν αγώνα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του.
Μπορεί ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του COVID19, ωστόσο όσοι συμμετείχαν το απόλαυσαν και απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη ενός ανθρώπου, για τον οποίον όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον ακέραιο χαρακτήρα του και για την βοήθεια που πρόσφερε στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και την Κοινωνία.
Για την ιστορία, οι Δικηγόροι Πειραιά, επικράτησαν της ηλειακής ομάδας, που μεταξύ άλλων είχε στις τάξεις της παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο που ως γνωστόν είναι λάτρης της πορτοκαλί θεάς, με σκορ 62-50.