ΚΤΕΛ Αρκαδίας μειωμένη η κίνηση. Επιφυλακτικοί παραμένουν οι επιβάτες

120

Αγώνα για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της η ΚΤΕΛ Αρκαδίας, δίνουν ο πρόεδρος  κ. Νίκος Κουτσόγιωργας, οι  μέτοχοι και οι εργαζόμενοι καθώς η κατάσταση έχει αισθητά δυσκολέψει σχετικά με τη μετακίνηση των πολιτών στη μετά covid εποχή.

Όπως όλοι οι τομείς έτσι και τα Μέσα Μαζικών Μεταφορών βάλλονται περισσότερο από όλους τους χώρους τους τελευταίους μήνες και παρά το ότι τηρούνται όλοι οι κανόνες για τη διασφάλιση της δημόσια υγείας το επιβατικό κοινό εμφανίζεται διστακτικό για τις μετακινήσεις του στη χρήση λεωφορείων.

Νίκος Κουτσόγιωργας. Πρόεδρος ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο μειωμένο αριθμό των επιβατών και στα μειωμένα δρομολόγια των τελευταίων μηνών αναφέρθηκε ο πρόεδρος κ. Κουτσόγιωργας: «Δυστυχώς, η εικόνα αυτή δεν οφείλεται μόνο στο όριο της μειωμένης πληρότητας. Αλλά και στο ότι ο κόσμος ίσως ακόμα, έχει κάποια ανασφάλεια να ταξιδέψει. Και ο κυριότερος ρόλος που παίζει σε αυτό για το επιβατικό μας κοινό, είναι και τα όποια οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν όλοι. Δύσκολα ο κόσμος να τα βγάλει πέρα με αυτήν την πανδημία που χτύπησε την πόρτα όλων μας. Ελπίζουμε όλοι μας ότι και τώρα στους καλοκαιρινούς μήνες που διανύουμε και με την όποια τουριστική κίνηση, να δούμε κάπως να αλλάζουν τα πράγματα. Ειδάλλως, εάν δεν το κοιτάξει αυτό η πολιτεία θα έχουμε μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα. Από την πρώτη στιγμή τηρούμε πιστά όλες τις οδηγίες υγιεινής και ασφάλειας. Τόσο στο να απολυμαίνουμε και να αποστειρώνουμε όλα τα λεωφορεία καθώς και τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Κεντρικού Σταθμού και των Πρακτορείων μας. Αλλά και να δίνουμε τις απαραίτητες οδηγίες προς τους επιβάτες μας για την δική τους ασφάλεια ώστε απαραιτήτως, να φορούν την προστατευτική μάσκα τους καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού. Άλλωστε, να σας πω κάτι; Οι μέτοχοι της ΚΤΕΛ Αρκαδίας έχουν αποδείξει πως δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό τους, έχοντας φροντίσει να έχουν καθαρά λεωφορεία και πριν την πανδημία. Και μην ξεχνάτε, πως οι ίδιοι τόσο όσο και οι εργαζόμενοι είναι άνθρωποι και θέλουν να προστατευτούν, όπως όλοι μας».

 

Πηγή  www.kalimera-arkadia.gr