Καμία ντροπή δεν είναι δουλειά. Η ρουφιανιά δεν είναι επάγγελμα.

525

Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος (με αφορμή ένα τραγικό περιστατικό σε Κέντρο Υγείας)…. Άρχισαν τα «όργανα»!!! Δεν δέχτηκαν έκτακτο περιστατικό σε Κ.Υ. γιατί δεν είχε μάσκα μαζί του…

Είναι ζήτημα χρόνου να οδηγηθούμε σε περίεργες και ελπίζω όχι τραγικές καταστάσεις, μετά τη γενική διαταγή για τη μάσκα και οτιδήποτε άλλο τους κατέβει στο μυαλό να δώσουν εντέλλεστε στο μέλλον.

Εδώ και μερικές ημέρες, πέρα του φόβου  που έχουν καταφέρει, με τη βοήθεια των ΜΜΕ (30 εκατομμύρια είναι τα φανερά μόνο που πήραν- μη το ξεχνάμε) να μεταδώσουν στη κοινωνία,  προσπαθούν να φτιάξουν μια κοινωνία ρουφιάνων (ο ένας να δίνει τον άλλον στις αρχές γιατί δεν φοράει μάσκα) και μια αστυνομοκρατία του δήθεν «εκτελούμε εντολές» και όχι του αληθινού της ρόλου (βολεύει όμως αυτό και τους ίδιους όπως φαίνεται).

Το να γίνονται όμως και περιστατικά όπως αυτό που μπορείτε να διαβάσετε εδω (είναι το περιστατικό στο Κ.Υ), ξεπερνά τα όρια της λογικής.

Επίσης καλό είναι να μην χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς ο κάθε Χαρδαλιάς, για το σκεπτόμενο κόσμο που εκφράζει εύλογα ερωτήματα για τη χρησιμότητα της κάθε απόφασης, αλλά και για την επιστημονική της τεκμηρίωση, καθώς οι αριθμοί δείχνουν πολύ απλά ότι οι «ειδικοί» της Κυβέρνησης λένε πολύ απλά βλακείες.

Επίσης είναι τουλάχιστο γελοίο, το να κουνάει το δάχτυλο κάποιος που κατηγορείται για απάτη και σώθηκε από τη μπουζού, μόνο και μόνο, γιατί το σύστημα  προσέχει τα εργαλεία του σαν τα μούτρα του.

Το σύστημα λοιπόν, φρόντισε πριν τις εκλογές να περάσει νόμο παραγραφής κακουργημάτων αιρετών από τη Βουλή. Έτσι σώθηκαν δεκάδες χρήσιμα και εξαρτώμενα στρατιωτάκια. Αναλώσιμοι φυσικά θα είναι και αυτοί, απλά η ανθρώπινη ματαιοδοξία δεν τους αφήνει να το καταλάβουν. Πιστεύει ο κάθε Χαρδαλιάς ότι θα είναι πάντα καβάλα στο καλάμι του και θα τον προστατεύουν οι “αυλές”….Μάλλον δεν διαβάζει Ιστορία και δεν έχει ακούσει για τους ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ σαν του λόγου του…

Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει πάντως σε αυτό το πολιτικό προσωπικό της χώρας μέχρι στιγμής, πλην μερικών ψιλό-εξαιρέσεων, που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα…

Η ταπεινή συμβουλή που μπορώ να δώσω σε όσους «τσαντίζονται» με όσους πολίτες δεν υπακούν σε ΧΑΡΔΑΛΙΑΔΕΣ, ή σε όσους πολίτες “δειλιάζουν” (για 1002 λόγους οικονομικούς ή μη) να μην υπακούσουν στο εντέλλεστε της μάσκας, ή σε όσους πολίτες είναι “υποχρεωμένοι” να φοράνε μάσκα λόγω εργασίας κλπ, είναι τουλάχιστον να μην γίνουν ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και ΚΟΜΜΑΤΟΔΟΥΛΟΙ και να ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ τους….

Επαναλαμβάνω: Η ρουφιανιά δεν είναι δουλειά. Κακώς το νομίζετε αυτό μερικοί-ες.

Αυτά προς το παρόν….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ “ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ”, “ΧΑΡΔΑΛΙΑΔΕΣ” κλπ ΕΔΩ