ΙΟΥΛΙΟΣ 2020 – ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ-ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ

113

Γράφει η Θέκλα Μεταξά ….ερευνήτρια-αστρολόγος….

 

20 Ιουλίου, μια μέρα που σημαίνει πολλά. Μας θυμίζει-και πώς μπορούμε να ξεχάσουμε- εκείνη την πρώτη εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο. Την πρώτη αφή του Ιερού Φωτός στην Ολυμπία, την πρώτη προσσελήνωση και τα πρώτα βήματα στη Σελήνη.

Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα. Δεν είναι όμως πάντα ευχάριστα. Και αυτή τη φορά, η Νέα Σελήνη μας, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο της 3ης Αυγούστου, θα μας κάνουν επί 15 ημέρες να κρατάμε την αναπνοή μας. Οι ειδήσεις που θα μαθαίνουμε θα διαδέχονται η μια την άλλη με ραγδαίο ρυθμό, αλλά εκείνα που δεν θα μαθαίνουμε θα είναι περισσότερα και πιο σημαντικά.

Γύρω στις 09 το βράδυ λοιπόν, της 20ης Ιουλίου, η Σελήνη βρέθηκε στις 28 μοίρες του Καρκίνου, δίπλα στον Ήλιο. Ωροσκόπος στις 27 μοίρες του Αιγόκερου, και Κρόνος μέσα στον 1ο οίκο. Ο Κρόνος, που τόσα χρόνια μας δείχνει πως θα στερηθούμε, θα περιοριστούμε, θα υποφέρουμε, τάβαλε με τα φώτα, Ήλιο και Σελήνη. Το σκοτάδι προσπαθεί να νικήσει το φως. Όμως, ξέχασε ο Κρόνος, ότι είναι ανάδρομος, ενώ τα φώτα προχωρούν μπροστά και ξεφεύγουν από το σφιχταγκάλιασμα του. Όλα αυτά που κρύβονται, σύντομα θα δουν το φως της αλήθειας. Είναι νομοτελειακό.

Στο σκηνικό πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο Άρης, δυνατός στον Κριό, που σηματοδοτεί την έναρξη ασυνήθιστων γεγονότων, γεγονότων που θα εξελιχθούν γρήγορα. Ο Σκορπιός στο Μεσουράνημα μας προειδοποιεί για μυστικές κινήσεις, που θα αποκαλυφθούν αργότερα. Η ανθρωπότητα έφτασε στο πιο κρίσιμο σημείο της σύγχρονης ιστορίας της.

Έχει αρχίσει η κορύφωση της τελικής μάχης, μιας μάχης που αποτελεί μέρος ενός πολύ-χιλιετούς πολέμου, όπως είχα γράψει και παλαιότερα, ανάμεσα στο Φως και το Σκοτάδι. Αυτή η τελική μάχη ξεκίνησε πριν 20 χρόνια. Οι μέρες αυτές, ανάμεσα στις 20 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου, θα φανερώσουν τα όπλα που θα χρησιμοποιήσουν οι δυο παρατάξεις. Το κυριότερο όπλο θα έχει να κάνει με οικονομικά θέματα, και με δραματικές αλλαγές στο Τραπεζικό Σύστημα, ίσως και πλήρη κατάρρευση.  Άλλα όπλα που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι φυσικά ο φόβος, η ανασφάλεια, η παραπλάνηση, η εξαπάτηση, η πείνα, η ταπείνωση, η εξαθλίωση, η κατάργηση θεσμών, εθίμων, η παραποίηση της ενημέρωσης, αλλά και πολλά άλλα.

Μην πιστεύετε τίποτα απ’ όσα θα ακούγονται από επίσημα χείλη. Μην πιστεύετε ακόμα και στα ίδια σας τα μάτια.

Μέσα σε όλα αυτά, δεν θα λείψουν θέματα θρησκευτικά, φανατισμοί, έκτροπα, εξεγέρσεις, γεωλογικά και φυσικά φαινόμενα, και φυσικά, ψεύτικοι μολυσματικοί ιοί, και πλήρης κατάργηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η επικοινωνία θα υποστεί πλήγματα.  Τίποτα δεν αποκλείεται, ούτε ο εμφύλιος, ούτε οι εξεγέρσεις μεταναστών κατά Ελλήνων, ούτε οι θερμές προκλήσεις από γείτονες χώρες. 

Η Τουρκία, που τώρα αποτελεί το αγαπημένο παιδί των μεγάλων δυνάμεων, θα μπορεί να παίζει όσο ο Δίας βρίσκεται κοντά στον Κρόνο. Αυτό το σφιχταγκάλιασμα θα αρχίσει να χαλάει τέλος Ιανουαρίου του 2021. Από αυτό το σημείο και μετά, η Τουρκία θα μπει σε μια περίοδο όπου κανένας δεν θα την χρειάζεται, και θα πληρώσει τις συνέπειες.

Ο Πλανήτης τινάζει από πάνω του τα σκουπίδια, που τον βάρυναν πολύ. Δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν. Όμως, αυτό που συμβαίνει είναι απαραίτητο. Όσοι επιβιώσουν, θα ……ξανασυστηθούν.