ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ 2020

180
Θέκλα Μεταξά

Γράφει και αναλύει η Θέκλα-Μεταξά ερευνήτρια-αστρολόγος….

Έχω κι εγώ αυτή την περιέργεια, την ίδια που έχει πολύς κόσμος. Τι θα γίνει με τις επόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. Κάποιοι ενδιαφέρονται, συνδυάζοντας τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών, με όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, φυσικά χωρίς να εξαιρείται η Πατρίδα μας.

 

Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα επανεκλεγεί ο Τραμπ ή όχι, αυτό που γνωρίζω όμως, είναι ότι ο τρόπος που διεξάγονται οι εκλογές στις ΗΠΑ, δεν έχει καμία σχέση με τις δικές μας εκλογές. Θα ξεκινήσω την προσέγγιση στο θέμα  ΕΚΛΟΓΕΣ με μια ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου του Τραμπ, που θα βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξη της ιστορίας μας. Θα ακολουθήσουν κι άλλες έρευνες, μέχρι να φτάσουμε στο αποτέλεσμα.

Γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου του 1946, στις 10.54 το πρωί. Ο Ήλιος του ήταν στους Διδύμους, στον 10ο οίκο, της εξουσίας. Ωροσκόπος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα. Σελήνη στις 20ο του Τοξότη, στον 4ο οίκο. Μεσουράνημα στις 24ο του Ταύρου, κοντά στο αστέρι ΑΛΓΚΟΛ, Μέδουσα. Η Σελήνη του ήταν σε συζυγία με τον Νότιο Δεσμό, στις 20ο του Τοξότη, και ο Βόρειος Δεσμός, στον απέναντι 10ο οίκο της εξουσίας, στις 20ο των Διδύμων. Μαζί με τον ωροσκόπο ανέτειλε και το Βασιλικό αστέρι Βασιλίσκος, για το οποίο είχα γράψει αρκετά πράγματα παλαιότερα.

Το αστέρι Βασιλίσκος, η «καρδιά του Λέοντα» είναι το φωτεινότερο αστέρι του αστερισμού του Λέοντα, και ένα από τα φωτεινότερα του Βόρειου ημισφαιρίου. Οι αστρολόγοι της Αναγέννησης έλεγαν πως το αστέρι αυτό είναι φορέας δόξας, πλούτου και δύναμης, και πως η παρουσία του στο γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει βασιλική καταγωγή. Όταν ανατέλλει σε ένα ωροσκόπιο, δίνει δόξα και πλούτη, νίκη πάνω στους εχθρούς, αλλά φέρνει και βία, φασαρίες, ασθένειες,  στενοχώριες, μερικές φορές ακόμα και φυλάκιση.  Είναι λοιπόν ακριβό το τίμημα της δόξας.

Ο Αλγκόλ στο Μεσουράνημα, είναι το φοβερότερο αστέρι. Αστέρι των περισσότερων διάσημων ανθρώπων, που όμως πλήρωσαν τη φήμη τους με καταστροφή της προσωπικής τους ζωής, ή με βίαιο θάνατο. Φτιαγμένος για τα καλύτερα και τα χειρότερα είναι ο Αλγκόλ.

Είναι άτομο με βαθύ πατριωτικό συναίσθημα, αλλά ταυτόχρονα με δίψα για εξουσία, που θέλει να χρησιμοποιήσει τόσο για ηθική ικανοποίηση, όσο και για προσφορά σε τρίτους. Περήφανος και εγωιστής, πανέτοιμος όμως να αγωνιστεί σκληρά για την αναγνώριση του, αλλά και την προσφορά του εκεί που χρειάζεται.

Οι Δεσμοί της Σελήνης αποκαλύπτουν πως αυτό το άτομο, είναι το μοιραίο για τη χώρα του, ίσως και για ολόκληρο τον πλανήτη. Σφυρηλατημένος με σκληρή πειθαρχία που κουβαλάει από προηγούμενες ενσαρκώσεις, καλείται τώρα να αποδείξει πως μπορεί, με τη βοήθεια κατάλληλων συνεργατών, να κινηθεί μέσα σ’ ένα κόσμο μίσους και κακίας, και να προσπαθήσει να διαμορφώσει ένα χώρο προόδου και επιτυχίας. Το αν θα τα καταφέρει ή όχι, είναι ένα θέμα που θα προσεγγίσουμε αργότερα.

Και μην ξεχνάτε, ο Βασιλίσκος, και ο αστερισμός του Λέοντα, σχετίζονται πάντα με τη χώρα μας, και τον μέγιστο ήρωα μας τον Ηρακλή, που κατάφερε να δαμάσει τον φοβερό λέοντα της Νεμέας, και να περάσει με επιτυχία από μια ακόμα δύσκολη μύηση.  Στη συνέχεια θα δούμε αν όλη αυτή η ιστορία έχει κάποια σχέση και με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.