Ένα θέμα με πολλές προεκτάσεις που υπάρχει στην Ηλεία, αλλά άπτεται της δημοσιότητας Πανελλαδικά, είναι το θέμα της FARGECO. Πρόκειται για μια Μονάδα αδρανοποίησης υποπροϊόντων σφαγής, ξεκίνησε τη λειτουργία της το έτος 2011, με έδρα την Τ.Κ Αγίων Θεοδώρων, του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. 

Ήδη από το 2012, η εν λόγω εταιρεία, είχε απασχολήσει αρκετές φορές την Δ/νση Ανάπτυξης Ηλείας, το Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος (ΚΕΠΠΕ) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και τις εκάστοτε Περιφερειακές Αρχές, λόγω καταγγελιών για περιβαλλοντικές οχλήσεις και σειρά παραβάσεων, σε επίπεδο μηχανολογικών και περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων.
Σε κάθε περίπτωση επειδή και το https://akromolio.gr/  παρακολουθεί και γνωρίζει το θέμα , σας ενημερώνουμε ότι το θέμα δεν είναι καθόλου απλό και δεν είναι μόνο για μια ιδιωτική επένδυση, οι θέσεις εργασίας, το περιβάλλον κλπ. Από πίσω από τη κουρτίνα κρύβεται μεγαλύτερη βρωμιά από αυτή που βγάζουν τα υποπροϊόντα σφαγής.

Ήδη μεγάλο κόμμα το έχει φέρει πάνω από μια φορά στην Ελληνική Βουλή και το πιο βασικό όμως είναι άλλο.

Ξετυλίγεται και θα δημοσιοποιηθεί ένα κουβάρι εξελίξεων με πολιτικές «παρεμβάσεις», οικονομικές δοσοληψίες σε ΜΜΕ και όχι μόνο. Ειδικά θα κάνουν αίσθηση οι «αποκαλύψεις» δήθεν περιβαλλοντολογικά λαλίστατων δημοσιογράφων και αυτό-αποκαλούμενων δημοσιογράφων, σχέσεις αιρετών με πριμοδότησεις εκλογικές και μη κλπ…

Φυσικά τα ονόματα είναι ήδη γνωστά στην Δυτική Ελλάδα και σε όσους ασχολούνται με το θέμα, απλά η δημοσιοποίησή τους θα γίνει εν καιρώ από ότι μαθαίνουμε. Επειδή πρόκειται για παλιά και εν ενεργεία πρόσωπα στη Δημόσια Διοίκηση, Πολιτικό προσωπικό και ΜΜΕ.

Ο ΑΝΤ/ΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Προς το παρόν το πολύ δύσκολο και το αυτονόητο, να εφαρμόσει το νόμο, το πήρε με θάρρος επάνω του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλέιας  κ. Βασίλης Γιαννόπουλος. Η υπόθεση έχει πολύ «ζουμί» γιατί πολλά εκατομμύρια και πολιτικά αλισβερίσια παίζονται πάνω σε αυτή.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε  ΕΔΩ , στο https://boreiaileia.blogspot.com/ που φαίνεται ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις από πολύ κοντά.

ΧΒΜ

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν

Το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Άργος αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο Άργος φιλοξενείτε αυτό το Σαββατοκύριακο το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball. Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση…

% μέρες πρίν

Πρωτομαγιά με το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Πριν καλά καλά τελειώσει η διανομή τροφίμων σε δοκιμαζόμενους οικονομικά συμπολίτες, το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου…

% μέρες πρίν

14 Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Αργολίδα

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης, καλωσόρισε…

% μέρες πρίν