Ο Δήμος Νέας Σμύρνης Αττικής παρέλαβε, για την Κοινωνική του Υπηρεσία, τα γρήγορα τεστ αντισωμάτων κορονοϊού (IgG/IgM), της ARATOSMEDICA

197

Ένας ακόμα Δήμος προστέθηκε στον κατάλογο εκείνων των Δήμων που επέδειξαν υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στους εργαζόμενους και εμμέσως και στους πολίτες τους.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ακολουθώντας τις αρχές και το όραμα της νέας δημοτικής αρχής για πλήρη προσανατολισμό στις ανάγκες των πολιτών του, προμηθεύτηκε γρήγορα τεστ αντισωμάτων κορονοϊού (IgG/IgM).

Τα τεστ της ARATOSMEDICA γίνονται με λήψη μιας μικρο-σταγόνας αίματος και σε ειδική κασέτα εντός μόλις 10 λεπτών εξάγεται το αποτέλεσμα, που σε περίπτωση θετικού έχει 3 ερμηνείες. Αρνητικό, Θετικό, ή ύπαρξη αντισωμάτων. Δείγμα της ποιότητας και της αξιοπιστίας του τεστ αντισωμάτων κορονοϊού (IgG/IgM), είναι και η αναγνώριση και από τις Αρχές Υγείας της Γερμανίας όπου επίσης εφαρμόζεται από τις 30 Απριλίου 2020.

Η παράδοση έγινε στις εγκαταστάσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στην Επιτροπή Παραλαβής, παρόντος του Διευθυντή της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Ιωακειμίδη (εικονίζεται πρώτος από αριστερά).

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Τζουλάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιατζίδης παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις για τον ιό, που δημιούργησε νέα δεδομένα στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας.