Οι Αρτοποιοί κάνουν test ανίχνευσης κρουσμάτων Κορωναϊού στους εργαζόμενους, σαν κορυφαία κίνηση προάσπισης της υγείας των Πελατών τους

186
Ο Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών, Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων, Χαρίλαος Μάνος

Οι Αρτοποιοί της Αττικής, δεν αρκέσθηκαν στα συμβατικά μέτρα της μάσκας, των γαντιών, της απολύμανσης και των αποστάσεων, για την προστασία της υγείας των πελατών και των εργαζομένων τους. Με πρωτοβουλία της διοίκησης της Συντεχνίας τους εξασφάλισαν την δυνατότητα πρόσβασης των μελών τους στην πραγματοποίηση αξιόπιστων test ανίχνευσης κρουσμάτων Κορωναϊού, έναντι ελάχιστου αντιτίμου που κυμαίνεται από 35 έως 50 ευρώ ανά test.

Με τον τρόπο αυτό, όλο το προσωπικό ενός αρτοποιείου αποκτά την βεβαιότητα ότι “όλα έχουν καλώς” ή την γνώση ότι “πρέπει να πάρει μέτρα αντιμετώπισης του κρούσματος”.

Η ανάρτηση σε εμφανές σημείο της παρεχόμενης βεβαίωσης ότι οι εργαζόμενοι έχουν υποβληθεί σε test ανίχνευσης του Κορωναϊού και ότι ο χώρος είναι καθαρός, δημιουργεί κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους πελάτες.

Η σχετική ανακοίνωση της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων είναι πολύ κατατοπιστική και παρατίθεται στη συνέχεια: