ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΝΕΦΕΛΩΜΑ

113

Γράφει η Θέκλα Μεταξά…ερευνήτρια αστρολόγος

Σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις τελευταίες τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς, που ολοκληρώνουν την ιστορία του 2020, και μας βάζουν στο πνεύμα του 2021. Η πρώτη από τις 4 αυτές εκλείψεις θα συμβεί στις 5 Ιουνίου, και είναι Σεληνιακή .  Η έκλειψη θα είναι στο ανώτερο σημείο της στις 10.24 μ.μ. και θα είναι ορατή και από την Ελλάδα.

Εκείνη τη στιγμή, η Σελήνη θα βρίσκεται στις 15 μοίρες του Τοξότη, και ο Ήλιος στις 15 μοίρες των Διδύμων. Κυβερνήτης της έκλειψης θα είναι ο Δίας, που τον βρίσκουμε στον Αιγόκερω, ανάδρομο, πολιορκημένο από τους δυο δυσμενείς, Πλούτωνα και Κρόνο. Πλησιάζει τον Πλούτωνα, και δεν θα αργήσει να εξαπλώσει και να διευρύνει ότι ο Πλούτων αποφασίσει να «σπείρει» στον κόσμο. Το πιθανότερο είναι, πως ο Πλούτων θα σπείρει περισσότερα αναγκαστικά μέτρα, για το δήθεν καλό μας.

Ο ωροσκόπος θα βρίσκεται στις 9 μοίρες του Αιγόκερου, και το Μεσουράνημα στην 1η μοίρα του Σκορπιού. Ο Σκορπιός στο Μεσουράνημα φανερώνει το δόλιο και μυστικό πνεύμα με το οποίο κινείται και θα συνεχίσει να κινείται η κάθε μορφής εξουσία. Μυστικά κονδύλια που θα κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Μέσα στον 2ο οίκο, βρίσκουμε τον Άρη, τον πλανήτη που κυβερνάει το Μεσουράνημα. Δεύτερος οίκος, είναι ο οίκος των οικονομικών του λαού. Επεμβαίνει για ακόμα μια φορά, ίσως και πολλές ακόμα φορές η εξουσία, στα οικονομικά του κόσμου, φυσικά, όχι για καλό.

Ο Άρης λοιπόν, παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο ωροσκόπιο της έκλειψης, διότι εκτός των άλλων, χτυπάει με τετράγωνη όψη τόσο τον Ήλιο, όσο και τη Σελήνη. Τις πηγές του φωτός. Τη ζωή την ίδια. Και να μην ξεχνάμε, πως παραδοσιακά ο Άρης αντιπροσωπεύει τα σώματα ασφαλείας, στρατό, αστυνομία, και εκτός αυτού, είναι και ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου της «φίλης» μας Τουρκίας.  Πολύπλευρη επίθεση λοιπόν δεχόμαστε, και φίλος….κανείς. Αν εμείς οι ίδιοι δεν συνειδητοποιήσουμε τη θέση μας, βοήθεια να μην περιμένουμε.

Κοντά στη Σελήνη θα βρίσκεται το αστέρι ΣΑΡΙΝ, που είχαμε συναντήσει άλλη μια φορά παλαιότερα. Βρίσκεται στον αστερισμό του Ηρακλή, και μας θυμίζει τον πόλεμο Θεών και Τιτάνων, όταν όλοι ξαφνικά βρέθηκαν στην ίδια πλευρά του ουρανού, και αν δεν βρισκόταν ο Ηρακλής με τον Άτλαντα να ισορροπήσουν τον ουρανό, κανείς δεν γνωρίζει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί. Πόλεμος Θεών και Τιτάνων γίνεται και τώρα.

Αυτό το αστέρι όμως, μας θυμίζει και εκείνο το δηλητηριώδες αέριο, που ονομάζεται ΣΑΡΙΝ, και είχε χρησιμοποιηθεί το 1995, σε μια τρομοκρατική ενέργεια στο μετρό του Τόκυο, σκοτώνοντας τουλάχιστον 12 άτομα, τραυματίζοντας 50, και προκαλώντας προσωρινή τύφλωση σε άλλα 1000 άτομα. Καλό αστέρι δεν το λες λοιπόν.

Κοντά στον ωροσκόπο, στις 09 μοίρες του Αιγόκερου, θα βρίσκεται το αστέρι FACIES, που ανήκει στο νεφέλωμα του κενταύρου, και βρίσκεται μπροστά από το πρόσωπό του. Ο ωροσκόπος ανήκει στο λαό, και το νεφέλωμα προκαλεί τύφλωση, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αρρώστιες, ατυχήματα και βίαιους θανάτους.

Μην επαναπαύεστε, ο δύσβατος δρόμος είναι μακρύς, και γεμάτος εμπόδια. Μην πιστεύετε ότι βλέπετε. Ερευνήστε τι κρύβεται πίσω από το νεφέλωμα. Μην αφήνετε την παραπλάνηση να προχωράει στο καταστροφικό έργο της.